Ansamblu Rezidential AFI City

Nume dezvoltator: AFI Europe

Comision: 0%

Adresa: Blvd. Bucurestii Noi, Nr 166B
ID ansamblu: 894
Ansamblu Rezidential: AFI City
de la
976 €/m2
+ TVA

AFI City


Bucuresti
Zona: Bucurestii Noi
Data demarare: 1 Mai 2018
Data finalizare: 15 Ianuarie 2020
Stadiu proiect: in constructie

Descriere ansamblu

Primul proiect rezidențial de pe piața locală al AFI Europe, ansamblul AFI City Bucureștii Noi este situat în sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Bucureștii Noi, într-una dintre cele mai verzi și aerisite zone ale orașului. AFI City se află lângă stația de metrou Laminorului, oferind astfel un acces facil atât spre centrul orașului, cât și spre zonele de recreere din afara lui.

Gândit ca o „comunitate privată”, proiectul permite proprietarilor să se bucure de un stil de viață sigur și privat, înconjurați de grădini și locuri de joacă spațioase, unde au parte de activități de familie în aer liber, de aer curat și de o atmosferă liniștită, fiind combinația perfectă între familie, prieteni și un stil de viață propriu.

Prima fază a ansamblului reunește 190 de apartamente și 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse în două clădiri cu pre-certificare energetică “Green Homes”. Pre-certificarea “Green Homes” transformă AFI City într-unul dintre ansamblurile rezidențiale a căror valoare va crește în timp și care se va bucura de beneficii tangibile în ceea ce privește economiile generate de izolarea îmbunătățită, consumul redus de apă, reducerea consumului total de energie, încălzirea eficientă, condiții mai bune ale mediului interior. 

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

15% avans, diferenta de 85% la livrare

Parcare

228 locuri parcare supraterane

Spatii pentru uz comun

Spatii verzi amenajate cu mobilier urban.

Alte informatii

Ansamblul se ridica la standardele stilului de viata modern, complexul primind pre-certificatul GREEN HOMES din partea Romania Green Building Council.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Spatiul tau nu este limitat de peretii apartamentului, ci continua in exterior cu facilitatile private dedicate tuturor locuitorilor AFI City, de la mic la mare. Copiii se pot juca in siguranta in locurile de joaca special amenajate pentru ei, in timp ce parintii isi pot gasi inspiratia si momentele de liniste in spatiile verzi de relaxare. In plus, daca vrei sa iesi la o plimbare, ai aproape Parcul Bazilescu si Lacurile Grivita si Straulesti. 

In zona AFI City, ai numeroase facilitati pentru cumparaturi si relaxare, la doar 10 minute distanta cu masina. De asemenea, esti aproape atat de centrul orasului, unde poti ajunge rapid cu masina, metroul sau autobuzul, cat si de DN1, daca iti plac vacantele la munte. 

Locuitorii AFI City se bucura de:

Parculet de joaca pentru copii, prevazut cu spatiu de relaxare pentru adulti

Facilitati sportive in interiorul complexului

Parcare supraterana

Transport public: statia de metrou Laminorului se afla chiar in fata complexului, la fel si statiile de autobuz pentru liniile 112, 205, 304, 697, 460, 461

Gradinite, scoli si licee: 181, 184, 192, 183, 179

Magazine si supermarketuri: Carrefour, Kaufland, Mega Image, Lidl, Penny

Mall-uri si restaurante: Colosseum, AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City

Lacurile Straulesti si Grivita

Parcuri: Bazilescu, Mogosoaia, Herastrau.

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..