Ansamblu Rezidential Cartierul Solar

pret disponibil la cerere

Cartierul Solar


Bucuresti
Zona: 1 Mai
Data demarare: 15 August 2015
Data finalizare: 28 August 2019
Stadiu proiect: finalizat (15 unitati din 15 finalizate)

Descriere ansamblu

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fazele proiectului

Faza I: 100% vandute

Faza II: 100% vandute

Faza III: 100% vandute

Faza IV: 100% vandute

Faza V: Ultimele 4 apartamente de vanzare

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Exista un consilier dedicat pentru relatia cu bancile. 

Puteti alege intre:- prima casa- Credit ipotecra- Surse proprii.

Parcare

Ai peste 1200 de locuri de parcare din care să alegi. Din acestea 300 locuri se află la subteran iar 900 sunt supraterane.


Securitate

În Cartierul Solar beneficiezi de pază 24h/24h.

Bariere de acces și vigilență maximă în asigurarea liniștii din cartierul verde.

Descrierea zonei

Cea mai apropiata stație de metrou de Cartierul Solar este Dimitrie Leonida (linia albastră).  Autobuzul 312 oprește în fața intrării în Cartierul Solar (traseu: Bvd. Unirii – Cartierul Solar);În imediata vecinatatea a Cartierului Solar regăsești centrele comerciale Auchan, Metro și Jumbo Berceni. Pe Bvd. Metalurgiei ai acces la Lidl (1minut) și Grand Arena Mall (3 minute), ce include centrul comercial Carrefour Berceni iar la cateva minute mai departe ai mall-ul Sun Plaza (7 minute).
Ai peste 14.000 mp de zonă verde și o piscina, doar pentru tine, unde te poți relaxa zilnic. Piscina cartierului are 375 mp și un regim special exclusiv dedicat locatarilor noștri. 

Vei beneficia de un market în incinta ansamblului, Astfel timpul dedicat cumpărăturilor după serviciu se va micșora iar tu vei putea petrece mai mult timp alaturi de cei dragi sau relaxandu-te în zona verde.

Pentru cei mai mici locatari ai noștri am dedicat, pe lângă spațiul de joacă, un spațiu pentru gradiniță – aproape de casă, cu standarde înalte unde cei mici își pot începe aventura cunoașterii.

Pentru că ne dorim un stil de viață eco-friendly și săntos din toate punctele de vedere nu puteam omite cabinetul medical, farmacia și sala de fitness. Pentru a încuraja adoptarea unui stil de viață sănătos sala de fitness nu va lipsi din cartierul nostru, oferind servicii de calitate pentru locatarii noștri, ajutându-i sa ne mențina în formă, să aibe mai multă energie și nu în ultimul rând – să socializeze.

Pentru că știm deja că vă plac experiențele gastronomice și la sfârșitul zilei doriți ca relaxarea să fie cât mai plăcută nu am uitat de un loc în care te poți întâlni cu prietenii din cartier – restaurantul cartierului.

Și pentru că meritați sa fiti răsfățați, unul din spațiile clădirii multifuncționale este rezervat unui beauty-salon, puteti beneficia de servicii complete de înfrumusețare.

Magazinuldecase.ro se incarca..