Vanzare Apartament Dambovita 10 Grozavesti Bucuresti

Zona Grozavesti, Bucuresti vezi harta

78,550 € (TVA inclus)

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2020

Nume dezvoltator: Dambovita 10

Rata credit de la 1,200 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Dambovita 10
Suprafata 72.53 m2
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Plata pentru această unitate se poate efectua din surse proprii sau prin finantare bancara:

1000 euro la semnarea contractului de rezervarediferenta pana la 25% din pretul apartamentului in termen de 30 zile, la semnarea antecontractului notarialrestul de plata din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vanzare cumparare.

Finisaje

Apartament nou cu 2 camere tipul 2E, suprafata construita de 72.53 mp (63.78 mp suprafata utila totala ce include balconul cu suprafata de 6.50 mp), decomandat, cu bucataria inchisa. 

Va fi predat complet finisat si va beneficia printre altele de:

Centrala termica BuderusTamplarie PVC 7 camere de bariera termica cu geam tripan tip Salamander cu deschidere oscilobatantaUsi interior Porta DoorsGresie+faianta (Italia/Spania) – 3 varianteParchet triplustratificat – 3 varianteObiecte sanitare de calitate (Italia/Spania)Usa intrare metalica Beymay

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..