Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ansamblu Rezidential Dambovita 10

Nume dezvoltator: Dambovita 10

Comision: 0%

ID ansamblu: 885
Ansamblu Rezidential: Dambovita 10
de la
1.250 €/m2
+ TVA

Dambovita 10


Bucuresti
Zona: Grozavesti
Data demarare:
Data finalizare: 31 Decembrie 2021
Stadiu proiect: in constructie (1 unitati din 2 finalizate)

Descriere ansamblu

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dambovitei, numarul 10 si are regimul de inaltime D+P+10E si cuprinde 170 garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere.

Proiectul este rezultatul miilor de ore de studiu și a potențialului pe care îl are zona: Lacul Morii va fi amenajat în viitorul apropiat, iar odată cu dezvoltarea pasajului Ciurel care are legătură directă cu Splaiul Independenței, locația va avea acces foarte rapid și direct atat către centru cat si catre autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Un stil de viață

Ne dorim ca fiecare apartament să fie cât mai ușor transformat în „acasă”. De aceea, am avut în vedere un mix optim de avantaje: de la o locație accesibilă și curată până la siguranța unei clădiri stabile cu rezistență la incendiu și cutremur. Mai mult, îți oferim o compartimentare inteligentă și finisaje de cea mai bună calitate și îți lăsăm opțiunea de a alege materialele și culorile.

Câteva infomații generale:Regim de înălțime D+P+10E Cuprinde 170 de apartamente noi de tip: garsonieră, 2 camere, 3 camere si apartamente tip duplex la nivelurile superioare. Dispune de locuri de parcare pentru toate apartamentele.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

1000 euro la semnarea contractului de rezervare

diferenta pana la 25% din pretul apartamentului in termen de 30 zile, la semnarea antecontractului notarial

restul de plata din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vanzare cumparare.

Parcare

Locurile de parcare sunt disponibile in subteran, pretul lor este de 9000 euro + TVA /loc

Securitate

Sistem de supraveghere video.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..