Ansamblu Rezidential Ima Residence

Nume dezvoltator: Marius Pauna

Comision: 0%

ID ansamblu: 881
Ansamblu Rezidential: Ima Residence
de la
1.107 €/m2
+ TVA

Ima Residence


Bucuresti
Zona: Pipera
Data demarare: 2 Iulie 2018
Data finalizare: 30 Octombrie 2019
Stadiu proiect: finalizat (22 unitati din 22 finalizate)

Descriere ansamblu

Imbinand calitatea constructiei pozitia superba, de langa padurea Baneasa, noi cei de la Ima Residence iesim in intampinarea celor mai exigente asteptari.


Accesul catre ansamblu se realizeaza foarte usor atat din bulevardul Erou Iancu Nicolae cat si din Bulevardul Pipera, in vecintate regasidu-se cele mai importante gradinite si scoli internationale: British School, Scoala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, sali de sport, restaurante si cladiri de birouri.


Compus din 21 de apartamente spatioase, ansamblul Ima Residence este realizat din structura pe cadre de beton si compartimentari intre apartamente din caramida Porotherm de 25 cm placata cu rigips fonic dublu. Izolatia exterioara va avea un grad de confort termic ridicat cat si protectie impotriva incendiilor, fiind realizata cu vata bazaltica, placata cu ardezie flexibila si tencuiala decorativa cu autocuratare.


Atat finisajele interioare cat si cele exterioare vor fi de calitate superioara: tamplarie exterioara cu geam tripan, incalzire prin pardoseala cu automatizare si control al temperaturii digital pentru fiecare camera in parte cat si o centrala termica de 32 kw cu boiler incorporat, video interfon, sistem supraveghere video 24/7 precum si un buget generos ca tu sa iti pui amprenta persoanala asupra apartamentului mult visat.  

Termen de finalizare: Octombrie 2019

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..