Vanzare Apartament cu vedere la Padure in Iancu Nicolae Pipera Bucuresti

Zona Pipera, Bucuresti, an finalizare 2019 vezi harta

229,000 € + TVA de 19 %

Ultima actualizare: 21 Iunie 2020

Nume dezvoltator: Marius Pauna

Rata credit de la 3,955 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Servicii imobil: Supraveghere videoAmenajare strazi: Asfaltate

Detalii imobil

Camere 4
Tip penthouse
Adresa web Ima Residence
Suprafata 192,8 m2
Etaj 3
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Comision 0% cumpărător

Finisaje

Imbinand calitatea constructiei cu pozitia superba, de langa padurea Baneasa, noi cei de la Ima Residence iesim in intampinarea celor mai exigente asteptari.


Accesul catre ansamblu se realizeaza foarte usor atat din bulevardul Erou Iancu Nicolae cat si din Bulevardul Pipera, in vecintate regasidu-se cele mai importante gradinite si scoli internationale: British School, Scoala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, sali de sport, restaurante si cladiri de birouri.


Compus din 21 de apartamente spatioase, ansamblul Ima Residence este realizat din structura pe cadre de beton si compartimentari intre apartamente din caramida Porotherm de 25 cm placata cu rigips fonic dublu. Izolatia exterioara va avea un grad de confort termic ridicat cat si protectie impotriva incendiilor, fiind realizata cu vata bazaltica, placata cu ardezie flexibila si tencuiala decorativa cu autocuratare.


Atat finisajele interioare cat si cele exterioare vor fi de calitate superioara: tamplarie exterioara cu geam tripan, incalzire prin pardoseala cu automatizare si control al temperaturii digital pentru fiecare camera in parte cat si o centrala termica de 32 kw cu boiler incorporat, video interfon, sistem supraveghere video 24/7 precum si un buget generos ca tu sa iti pui amprenta persoanala asupra apartamentului mult visat.  

Finalizat în octombrie 2019!

Dotari / Echipari

Alte spatii utile: TerasaContorizare: Contor gaz, ApometreDotari imobil: Videointerfon, Lift

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..