Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare Vila Tip B Joita Bucuresti

Zona Joita, Bucuresti, an finalizare 2020 vezi harta

87,000 € (TVA inclus)

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2020

Nume dezvoltator: Triple Living

Rata credit de la 1,329 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

0% comision, direct de la dezvoltator

Pret: de la 87 000 Euro - 99 000 Euro, TVA inclus


Detalii imobil

Camere 4
Adresa web Riverside Residence
Suprafata construita 115 m2
Suprafata utila 94 m2
Suprafata teren 249 m2
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Logii 1
Parter
Etaj
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Vila tip B este o constructie independenta ce are 4 camere dispuse pe parter si etaj, compartimentate inteligent cu suprafete utile generoase. Are o suprafata utila de 94 mp.

La parterul casei se afla bucataria, grupul sanitar si livingul cu expunere spre gradina.
La etaj sunt cele 3 dormitoare si 2 bai spatioase, toate atent create pentru a intruni nevoile familiei tale.

Finisajele sunt la alegere dintr-o gama variata de modele si culori. Toate casele din ansamblul rezidential sunt rezistente la cutremur si corespund celor mai inalte standarde vest-europene In domeniul constructiilor. Tehnicile de ultima generatie si materialele de calitate superioara asigura o rezistenta pe viata a caselor.

Vila B se preda la cheie cu toate utilitatile incluse si gradina amenajata.
Ansamblul rezidential cuprinde intreaga infrastructura: drumuri asfaltate, retea de gaze si de electricitate, apa si canalizare, iluminatul public precum si internet prin fibra optica .
Este localizat in zona de Nord-Vest a Bucurestiului intre localitatile Joita si Ulmi, inconjurat de natura, cu o padure si un rau.

Proiectul este organizat ca o comunitate mica si linistita, adecvata pentru familii.
Pentru a facilita viata rezidentilor, cartierul ofera o gama de servicii, cum ar fi o gradinita, un magazin de tip „Shop&Go” si un serviciu propriu de transport catre Bucuresti cu curse frecvente.

Rezidentii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care ii transfera din ansamblu catre statiile de metrou Precizie si Pacii din Vestul Bucurestiului.

Serviciul de paza si protectie este asigurat printr-un card de acces personalizat si intrare video monitorizata.

Vila B se cumpara direct de la dezvoltator, fara intermediar, cu 0 % comision prin programul Prima Casa, credite bancare sau plati cash.

0 % comision , direct de la dezvoltator
Pret: de la 87 000 Euro - 99 000 Euro, TVA inclus

Un asamblu rezidential iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o comunitate noua, sigura si cooperanta alaturi de care poti construi un loc mai bun si mai sigur pentru familia ta. Asadar vino si descopera caminul visurilor tale!

Finisaje

Finisajele sunt la alegere dintr-o gama variata de modele si culori. Toate casele din ansamblul rezidential sunt rezistente la cutremur si corespund celor mai inalte standarde vest-europene In domeniul constructiilor. Tehnicile de ultima generatie si materialele de calitate superioara asigura o rezistenta pe viata a caselor.

Dotari / Echipari

Pentru a facilita viata rezidentilor, cartierul ofera o gama de servicii, cum ar fi o gradinita, un magazin de tip „Shop&Go;” si un serviciu propriu de transport catre Bucuresti cu curse frecvente. Rezidentii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care ii transfera din ansamblu catre statiile de metrou Precizie si Pacii din Vestul Bucurestiului.

Serviciul de paza si protectie este asigurat printr-un card de acces personalizat si intrare video monitorizata.

Promotii / Noutati despre proiect

Creștem împreună, în familie, între prieteni

Riverside Residence este proiectat ca o comunitate primitoare și liniștită, ideală pentru familii, un cartier nou cu parc natural propriu, utilități urbane complete, locuri de joacă și un râu artificial amenajat ca punct de atracție al proiectului.

Complexul Riverside pune la dispoziție un teren multisport – mini football, basket, tenis și volei – cu acces gratuit pentru rezidenții Riverside.

Calitatea construcției, între design și durabilitate

Conceptul Riverside Residence a fost gândit și dezvoltat folosind cele mai performante materiale pentru construcția caselor, termo și hidroizolare, inclusiv finisaje. Misiunea noastră este de a obține un consum redus al resurselor și de a garanta siguranța locuitorilor.

Am proiectat structuri sigure și rezistente în fața unui cutremur de 8.5 grade Richter, astfel încât investiția în durabilitate să întărească sentimentul de siguranță.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..