Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ansamblu Rezidential Riverside Residence

Nume dezvoltator: Triple Living

Comision: 0%

ID ansamblu: 874
Ansamblu Rezidential: Riverside Residence
de la
756 €/m2
(include TVA)

Riverside Residence


Bucuresti
Zona: Joita
Data demarare: 2017
Data finalizare: 2020
Stadiu proiect: in constructie (45 unitati din 2000 finalizate)

Descriere ansamblu

Riverside Residence este un concept rezidențial inspirat din occident, cu o arhitectură unică pentru case practice si moderne, cu gradina inclusa, construite la standarde înalte de calitate.

Infrastructură - strada asfaltată pana la proiect

Transport în comun - până la stația de metrou

Alimentare cu apă potabilă  

Canalizare menajeră și pluvială 

Alimentare cu energie electrică 

Alimentare cu gaze naturale

Iluminat public 

Telecomunicații prin fibră optică 

Facilitati in interior: Spații de joacă, Spații verzi amenajate, Spații carosabile, Accese pietonale, Locuri de parcare publice

Fazele proiectului

Înainte de a construi deasupra solului, complexul Riverside Residence a fost consolidat la nivel de infrastructură subterană pentru a acoperi o suprafață de aprox. 100 hectare pentru a servi utilităților construcțiilor rezidențiale.

De asemenea, am construit albia unui râu artificial gândit pentru managementul apei pluviale și pentru promenade zilnice în cadrul unui peisaj fluid. Râul artificial se revarsă în râul natural din vecinătatea comunei Ulmi.


Primele 45 de case au fost finalizate, iar în primăvara anului 2020 a început construcția pentru încă 75 de case din FAZA 1.

Casele sunt construite pe baza unui Master Plan de mari dimensiuni extins în viitor la 2000 de case, proiectat de inginerii Triple Living și aprobat de primăria Ulmi.

Fiecare fază din proiect odată finalizată, este complet izolată și construcțiile viitoare sunt acesate prin crearea de drumuri alternative fără a pereclita confortul rezidenții din Riverside.

Promotii / Noutati despre proiect

Creștem împreună, în familie, între prieteni

Riverside Residence este proiectat ca o comunitate primitoare și liniștită, ideală pentru familii, un cartier nou cu parc natural propriu, utilități urbane complete, locuri de joacă și un râu artificial amenajat ca punct de atracție al proiectului.

Complexul Riverside pune la dispoziție un teren multisport – mini football, basket, tenis și volei – cu acces gratuit pentru rezidenții Riverside.

Calitatea construcției, între design și durabilitate

Conceptul Riverside Residence a fost gândit și dezvoltat folosind cele mai performante materiale pentru construcția caselor, termo și hidroizolare, inclusiv finisaje. Misiunea noastră este de a obține un consum redus al resurselor și de a garanta siguranța locuitorilor.

Am proiectat structuri sigure și rezistente în fața unui cutremur de 8.5 grade Richter, astfel încât investiția în durabilitate să întărească sentimentul de siguranță.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

O locație care cuprinde un nou orizont de liniște și aer curat Riverside Residence este situat în partea de Nord-Vest a Bucureștului, în mijlocul naturii, lângă râu și pădure, între localitățile Joița și Ulmi, departe de agitația urbană, dar la numai 10 minute distanță de oraș, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1.

Transport asigurat pana la prima statie de metrou:

Rezidenţii care doresc pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care îi transferă de la Riverside Residence către staţiile de metrou Preciziei și Păcii din Vestul Bucureştiului.

Date contact

Imobile


Vila tip b
Joita
87000

Vila 3 camere, tip a
Joita
76000
Vezi toate imobilele disponibile in acest ansamblu »
Magazinuldecase.ro se incarca..