Ansamblu Rezidential FourCity North

pret disponibil la cerere

FourCity North


Bucuresti
Zona: Pipera
Data demarare: 28 Februarie 2017
Data finalizare: 1 Octombrie 2018
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 4 finalizate)

Descriere ansambluAnsamblul residential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium,  fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. 

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY.

 

Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 10 minute.

 

Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti

Locatarii vor beneficia de o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp.

Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste  600 locuri de parcare subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

 

Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa/Atlas Concorde, obiecte sanitare Roca Design/Sanycces, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi rapide si silentioase Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire,  utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. 

 

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor  si furnizorilor nostri. 

 

Angajamentul nostru față de calitate,  dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

 

Livrarea apartamentelor se va realiza in doua etape :

Etapa 1 : Blocurile A2 si B1 – toamna acestui an

Etapa 2 : Blocurile A1 si B2 – toamna anului viitor

Mai multe detalii despre ansamblu regasiti pe site-ul proiectului.

Pachetul de achiziţie trebuie să includă şi un loc de parcare, disponibil la preţuri între 4500 Euro şi 7500 Euro + TVA.

 

 

 

 


Fazele proiectului

 Ansamblului are 2 faze : :
- Primele 2 blocuri - finalizare in toamna anului 2018
- Urmatoarele 2 blocuri - termen de finalizare in Octombrie 2019.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Internet:

Detalii plata

Plata din surse proprii si/sau credit.

Valoarea minima avans 10.000 euro+TVA

Parcare

Exterioare si subterane.

Securitate

Acces securizat.

Spatii pentru uz comun

Gradina privata in suprafata de cca. 14.000 mp.

Descrierea zonei

Kaufland  aprox. 220 mPipera Plaza aprox. 200 mMega Image Pipera  aprox. 800 m  Carrefour aprox. 1.24 km

Magazinuldecase.ro se incarca..