Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Casa Lunca Ozunului Residence Theodor Pallady Bucuresti

Zona Theodor Pallady, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

128,000 € (TVA inclus)

Detalii tehnice

Pentru realizarea proiectului Lunca Ozunului Residence am apelat la arhitecti, constructori, cat si echipe de desgin interior, pentru a ne asigura de cel mai inalt standard al lucrarilor. Materialele atent alese imbina calitatea, cu un design modern si atragator, oferind tot confortul pentru ca familia ta sa se simta acasa!


Detalii de constructie

Fundatie: Continua pe doua directii, din beton armat B250;

Structura de rezistenta: Cadre din beton armat (B250)  cu plansee diafragme orizontale rigide;

Zidarie: Caramida eficienta cu goluri tip Porotherm de 25 cm; Pereti comuni cu rost de dilatatie umplut cu polistiren expandat de 10 cm si zid de caramida tip Porotherm de 20 cm pe ambele parti;

Compartimentari interioare: Zidarie de caramida eficienta cu goluri tip Porotherm de 11.5 cm;

Termoizolatie exterioara: Placarea fatadei cu polistiren expandat de 10 cm EPS80; Placare polistiren extrudat, 5 cm, sub placa de parter si placile de la etaj si pod; Izolatie termica pod cu vata minerala de 20 cm si folie de aluminiu;

Tamplarie exterioara: Profil PVC cu minim 5 camere (tip GEALAN / REHAU / VEKA, etc), grosime minim 60 mm, geam tripan, low E, de 32;

Acoperis: Invelitoare tip Lindab, marca WetterBest de 0,5 mm, cu sistem complet de preluare a apei pluviale;


Instalatii

Termice: Bransament individual gaze, centrala proprie, in condensare, de 32 KW, cu boiler incorporat; Instalatie cu teava din PPR cu fibra compozita, ingropata, ansamblu distribuitor/colector pentru circuite termice, radiatoare din otel;

Electrice: Bransament individual, tablou de control cu sigurante automate bipolare cu diferential, conductoare din cupru, sectiune 1.5 pentru circuitele de iluminat si 2.5 pentru circuitele de prize, izolate prin tuburi de PVC.

Sanitare: Scurgeri din polipropilena ignifuga PP ingopate in sapa, 4 fose septice ecologice pentru apele menajere (cu vidanjare la 2 ani), amplasate sub locurile de parcare.

Racordare la utilitati:

Apa: Reteaua publica Apa Nova;

Gaze: Reteaua publica Engie;

Electricitate: Reteaua publica Enel;


Fiecare casa se vinde la cheie, complet finisata, cu curte si parcare amenajata.


Bai utilate cu obiecte sanitare; Placari ceramice elegante pentru peretii si pardoseala bailor si a bucatariei; Parchet laminat pentru pardoseala camerei de zi, a holului, dressingului si dormitoarelor; Usa metalica pentru intrare; Usi de MDF pentru spatiile interioare;

Proprietarii pot opta pentru finisajele puse la dispozitie de constructor sau pot personaliza interiorul fiecarui imobil, astfel incat sa beneficieze de casa mult dorita.

Lucrarile se vor efectua in conformitate cu documentatia de avizare si autorizare a proiectului, cu firme specializate in domeniu. Toate componentele si executiile majore ale proiectului vor beneficia de garantia furnizorului (instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, invelitoare, tamplarie, etc).

Viitorii proprietari vor putea urmari evolutia lucrarilor in timp real, prin intermediul camerelor video montate in cadrul locatiei si vor avea acces la fotografii din timpul lucrarilor, precum si dosarul complet al constructiei (facturi, avize, certificate de calitate, etc). Link-urile de livestreaming vor fi frunizate dupa rezervarea casei.

Detalii imobil

Camere 5
Adresa web Lunca Ozunului Residence
Suprafata construita 157.35 m2
Suprafata utila 123.55 m2
Suprafata teren 173.8 m2
Parter
Etaj
Pod
Canalizare
Apa
Electricitate

Detalii plata

Achizitia fiecarei case in cadrul Lunca Ozunului Residence se face direct de la dezvoltator, fara comision sau alte costuri suplimentare si se poate realiza dupa cum urmeaza:

Pasul 1: Rezervarea casei in valoare de 3000 de Euro;

Pasul 2: Semnarea antecontractului de vanzare cumparare in valoare de 15% din pretul imobilului, in faza inceperii constructiei;

Pasul 3: Semnarea contractului final de vanzare cumparare si predarea la cheie a imobilului.

Finisaje

Fiecare casa se vinde la cheie, complet finisata, cu curte si parcare amenajata.

Bai utilate cu obiecte sanitare; 

Placari ceramice elegante pentru peretii si pardoseala bailor si a bucatariei;

Parchet laminat pentru pardoseala camerei de zi, a holului, dressingului si dormitoarelor;

Usa metalica pentru intrare;

Usi de MDF pentru spatiile interioare; 

Proprietarii pot opta pentru finisajele puse la dispozitie de constructor sau pot personaliza interiorul fiecarui imobil, astfel incat sa beneficieze de casa mult dorita.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..