Ansamblu Rezidential Lunca Ozunului Residence

pret disponibil la cerere

Lunca Ozunului Residence


Bucuresti
Zona: Theodor Pallady
Data demarare: 1 Martie 2018
Data finalizare: 31 Iulie 2018
Stadiu proiect: faza de proiect (0 unitati din 4 finalizate)

Descriere ansamblu

www.luncaozunului.ro

Proiectul Lunca Ozunului Residence este dedicat celor care vor sa imbine linistea si relaxarea pe care le presupune o locuinta intr-un ansamblu rezidential de case, cu facilitatile oferite de oras: centre comerciale, parcuri, scoli, supermarketuri, mijloace de transport in comun, etc.

Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de 952 mp (100 mp drum de servitute si 852 mp dedicati proiectului) si pune la dispozitia noilor propietari 4 case cuplate, construite pe doua niveluri, parter si etaj. Fiecare casa dispune de un pod cu o inaltime de 2.64 m in coama, care poate fi utilizat pentru depozitare, precum si de doua locuri de parcare exterioara.

Materialele de constructie si finisajele atent alese, spatiile de locuit generoase, designul modern si atragator fac din Proiectul Lunca Ozunului Residence alegerea ideala pentru fiecare familie.

Termenul de finalizare al constructiei este august 2018.


Casa A  - REZERVATA

Suprafara utila 129.4 mp si terase 27.55 mp, Suprafata utila totala 156.95 mp, Suprafata teren 245.3 mp, din care 104.45 mp de curte.

Casele B si C - 133.000 Euro

Suprafara utila 123.55 mp si terase 31.5 mp, Suprafata utila totala 155.05 mp, Suprafata teren 173.8 mp, din care 95 mp de curte.

Casa D - REZERVATA

Suprafara utila 129.4 mp si terase 27.55 mp, Suprafata utila totala 156.95 mp, Suprafata teren 259.1 mp, din care 123 mp de curte.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:

Detalii plata

Achizitia fiecarei case in cadrul Lunca Ozunului Residence se face direct de la dezvoltator, fara comision sau alte costuri suplimentare si se poate realiza dupa cum urmeaza:

Pasul 1: Rezervarea casei in valoare de 3000 de Euro;

Pasul 2: Semnarea antecontractului de vanzare cumparare in valoare de 15% din pretul imobilului, la maxim o luna de la rezervare;

Pasul 3: Semnarea contractului final de vanzare cumparare si predarea la cheie a imobilului.


Parcare

Fiecare casa dispune de doua locuri de parcare exterioara amenajate cu dale inierbate.

Alte informatii

Detalii tehnice

Pentru realizarea proiectului Lunca Ozunului Residence am apelat la arhitecti, constructori, cat si echipe de desgin interior, pentru a ne asigura de cel mai inalt standard al lucrarilor. Materialele atent alese imbina calitatea, cu un design modern si atragator, oferind tot confortul pentru ca familia ta sa se simta acasa!


Detalii de constructie

Fundatie: Grinzi de fundare ortogonale din beton armat.
Structura de rezistenta: Cadre din beton armat (B250) cu plansee diafragme orizontale rigide;
Zidarie: Caramida eficienta cu goluri tip Porotherm de 25 cm la peretii exteriori; Pereti comuni cu rost de dilatatie umplut cu polistiren expandat de 10 cm si zid de caramida tip Porotherm de 20 cm pe ambele parti;
Compartimentari interioare: Zidarie de caramida eficienta cu goluri tip Porotherm de 11.5 cm;
Termoizolatie exterioara: Placarea fatadei cu polistiren expandat de 10 EPS80; Placare polistiren extrudat de 10 cm sub placa de la parter si polistiren expandat de 10 cm sub placa de la pod; Izolatie termica pentru pod cu vata minerala de 20 cm acoperita cu placi de gips carton;
Tamplarie exterioara: Profil PVC GEALAN S8000, Gri antracit, cu 6 camere, grosime 74 mm, geam tripan, low E, cu sticla de 44, garantie 5 ani.
Acoperis: Invelitoare tip Lindab, marca Caretta de 0,5 mm, cu sistem complet de preluare a apei pluviale, garantie 30 ani;

Instalatii
Termice: Bransament individual gaze, centrala proprie, in condensare; Instalatie cu teava din polietilena reticulara la presiune inalta, cu strat de protectie impotriva difuziei oxigenului pentru traseele instalatiilor de apa si incalzire; Teava din PPR cu fibra compozita ingropata pentru circuitele de incalzire la radiatoarele de otel;

Electrice: Bransament individual, tablou de control cu sigurante automate bipolare cu diferential, conductoare din cupru, sectiune 1.5 pentru circuitele de iluminat si 2.5 pentru circuitele de prize, izolate prin tuburi de PVC.
Sanitare: Scurgeri din polipropilena ignifuga PP ingopate in sapa, fosa septica ecologica individuala, pentru apele menajere (cu vidanjare la 2 ani), amplasata sub locurile de parcare.

Racordare la utilitati:

Apa: Reteaua publica Apa Nova;

Gaze: Reteaua publica Engie;

Electricitate: Reteaua publica Enel;


Fiecare casa se vinde la cheie, complet finisata, cu curte si parcare amenajata.


Bai utilate cu obiecte sanitare; Placari ceramice elegante pentru peretii si pardoseala bailor si a bucatariei; Parchet laminat pentru pardoseala camerei de zi, a holului, dressingului si dormitoarelor; Usa metalica pentru intrare;


Proprietarii pot opta pentru finisajele puse la dispozitie de constructor sau pot personaliza interiorul fiecarui imobil, astfel incat sa beneficieze de casa mult dorita.


Lucrarile se vor efectua in conformitate cu documentatia de avizare si autorizare a proiectului, cu firme specializate in domeniu. Toate componentele si executiile majore ale proiectului vor beneficia de garantia furnizorului (instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, invelitoare, tamplarie, etc).

Viitorii proprietari vor putea urmari evolutia lucrarilor in timp real, prin intermediul camerelor video montate in cadrul locatiei si vor avea acces la fotografii din timpul lucrarilor, precum si dosarul complet al constructiei (facturi, avize, certificate de calitate, etc). Link-urile de livestreaming vor fi frunizate dupa rezervarea casei.

Descrierea zonei

Lunca Ozunului Residence este amplasat in sectorul 3, zona Trapezului - 1 Decembrie 1918, la aproximativ 700 de metri de la Bdul Theodor Pallady si 17 minute de mers pe jos de la statia de metrou 1 Decembrie 1918, intr-o zona de case, in plina dezvoltare.

Amplasarea permite viitorilor proprietari sa se deplaseze in orice punct al orasului si sa aiba acces la toate facilitatile zonei, cum ar fi centre comerciale, parcuri, scoli, supermarketuri, mijloace de transport in comun, etc.


Transport in comun

Metrou: statiile 1 Decembrie 1918 (1,4 km) si Nicolae Teclu (1,5 km);

Tramvai: liniile 23, 27, 40;

Cumparaturi

Centre comerciale: Park Lake, Galeriile Titan, Centrul Comercial Auchan Titan;

Supermarketuri: Auchan Titan, Auchan Pallady, Carrefour, Lidl, Mega Image, Penny Market;

Piete: Piata Trapezului, Piata Salajan, Piata Ozana;

Alte magazine: Metro, Dedeman, Jumbo, Decathlon, JYSK;

Educatie

Crese si gradinite: Gradinita nr 211, Gradinitia nr 160,  Gradinita nr 196, Diamond Kids, Gradinita Strumfisor, Gradinita Ana Lugojana, Gradinita YUPI;

Scoli: Scoala Generala nr 20, Scoala Generala nr 82, Scoala Generala nr 195, Scoala Spectrum;

Licee: Colegiul Tehnic Costin Nenitescu, Liceul Teoretic Dante Aligheri, Liceul Teoretic International de Informatica

Timp liber

Parcuri: Parcul Titan, Parcul Titanii, Parcul Cara;

Cinema: Cine Globe, Cinema City Parklake;

Sport: World Class Titan, Gala GYM, Titan Fitness Club;

Restaurante: Tratoria Il Calcio, L'Incontro, Tratoria Venti, Xanadu;


In curand

IKEA a anuntat deschiderea unui magazin pe Bulevardul Theodor Pallady.

Magazinuldecase.ro se incarca..