Vanzare Apartament GLOBAL RESIDENCE MIHAI BRAVU Mihai Bravu Bucuresti

Zona Mihai Bravu, Bucuresti vezi harta

145,000 € + TVA de 19 %

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2021

Nume dezvoltator: GLOBAL RESIDENCE

Rata credit de la 2,505 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de  statia de metrou Mihai Bravu, la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului.  La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan. 

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic. 

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere, structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa”. 

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului, cat si suprateran, parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial. 

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie, a unitatilor locative, finalul anului 2019. 

Cea de-a 2 etapa cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri, cu termen de finalizare 2020.

Detalii imobil

Camere 4
Adresa web GLOBAL RESIDENCE MIHAI BRAVU
Suprafata 122.34 mp m2
Etaj 6/10
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Dotari / Echipari

Apartamentul este spatios, cu finisaje la alegerea clintului (in acest stadiu).

Promotii / Noutati despre proiect

Se accepta orice tip de credit cu avans de 25 %.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..