Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ansamblu Rezidential GLOBAL RESIDENCE MIHAI BRAVU

Nume dezvoltator: GLOBAL RESIDENCE

Comision: 0%

ID ansamblu: 866
Ansamblu Rezidential: GLOBAL RESIDENCE MIHAI BRAVU
de la
1.174 €/m2
+ TVA

GLOBAL RESIDENCE MIHAI BRAVU


Bucuresti
Zona: Mihai Bravu
Data demarare:
Stadiu proiect: faza de proiect

Descriere ansamblu

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de  statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului.  La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . 

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic . 

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” . 

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial . 

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , primavara anului 2019 . 

Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020.


Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..