Vanzare Apartament 3 camere Militari Bucuresti

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

80,000 € (TVA inclus)

Ultima actualizare: 10 Martie 2020

Nume dezvoltator: Cosmina Militaru

Rata credit de la 1,222 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Art City Residence
Suprafata construita 156 m2
Suprafata utila 130 m2
Suprafata teren 46 m2
Dormitoare 21
Livinguri 20
Bucatarii 10
Bai 5
Camari 15
Parter
Etaj
Pod
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Imobil stradal, cu o arhitectura modernista, P+3, bloc mixt, constructie finalizata,  apartamentele sunt decomandate, cu hol la intrare, baie, bucatarie inchisa de 10mp, dormitor de 15mp si sufragerie 20mp cu balcon de 4 m. Sunt apartamente care ofera tot confortul pentru un spatiu relaxant si bine compartimentat, se va preda la cheie, ceea ce inseaman ca finisajele le alegem impreuna iar de bransamente/contorizare ne ocupam noi, prize si intrerupatoare, Centrala si calorifere

Finisaje

la cheie cu finisaje alese de viitorul proprietar

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..