Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Casa tip C1 Corbeanca Bucuresti

Zona Corbeanca, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

119,000 € (TVA inclus)

Micul si cochetul cartier Aria se bucură de o adresă de invidiat, în nordul Bucureştiului, in imediata vecinatate a Paradisului Verde din Corbeanca. Abundenţa de copaci şi spaţii verzi precum şi mediul nepoluat şi liniştit recomandă Aria tuturor celor care plănuiesc să se bucure de calm şi armonie ca mod de viaţă.

Fiind parte a unei zone prospere, viitorii rezidenţi Aria au la îndemână numeroase puncte de atracţie: grădiniţă, biserică, magazine şi săli de sport iar pentru şedinţe mai lungi de cumpărături sau distracţie, Băneasa Shopping Center este destinaţia perfectă, aproape atât de casă cât şi de oraş. Sistemul de transport public acoperă bine zona printr-un număr de linii de autobuz, printre care 449, care ajunge în Piaţa Presei Libere, un nod de transport care asigură legătura cu tot restul oraşului.

Detalii imobil

Camere 4
Adresa web Aria Residences
Suprafata construita 150 m2
Suprafata utila 118 m2
Suprafata teren 220 m2
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 3
Logii 1
Parter
Mansarda
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

Pentru ca bunul gust va fi mereu la moda, ne-am gandit sa-l transformam in stil de viata. Arhitectura aparte, va va intampina de fiecare data cand veti ajunge acasa, langa cei dragi. Iar in conditiile deosebite conferite de finisajele de cea mai buna calitate, spatiile locuibile generoase, utilitatile si facilitatile realizate la standarde europene va ofera nu doar o locuinta eleganta ci si confortabila.

Parcare / garaj

Pretu include un loc de parcare

Finisaje

Realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durată de viaţă de câteva sute de ani.
Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile – din beton armat – conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preţ imbatabil.
Cu o grosime zidărie de 30/25 cm la exterior, şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizăm pentru dvs. case “pe viaţă”, cu materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, pereţii din cărămidă absorb zgomotele din mediul înconjurător sau din alte încăperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştită în mijlocul naturii.

Descriere curte

Aria Residences este bucuria de a trăi în siguranţă în propria ta casă pe pământ – un complex rezidenţial construit cu grijă şi competenţă, care respectă dorinţele şi aşteptările familiilor de români ce işi caută o casă în această perioadă delicată din punct de vedere economico-financiar.

Noul complex rezidenţial din Corbeanca – Ilfov cuprinde 40 de locuinţe care sunt deja ‘acasă’ pentru 40 de familii si propune noi imobile în faza a treia de dezvoltare, aflată în prezent în faza de proiectare.

În oferta de case de vânzare Corbeanca, din ansamblul rezidenţial Aria Residences, se află acum modele de case C1, C2 şi C3. Astfel, punem la dispoziţie mai multe tipuri de vile finisate la cheie, zonă de agrement, spaţii comerciale, apă curentă, gaze, canalizare şi curent electric, drumuri interioare asfaltate.

Dotari / Echipari

Baile sunt echipate cu cabina dus, cada, chiuvete, gresie si faianta Marazzi

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..