Ansamblu Rezidential Aria Residences

pret disponibil la cerere

Aria Residences


Bucuresti
Zona: Corbeanca
Data demarare: 1 Ianuarie 2017
Data finalizare: 30 Octombrie 2018
Stadiu proiect: in constructie (50 unitati din 100 finalizate)

Descriere ansamblu

Noul complex rezidenţial din Corbeanca – Ilfov cuprinde 50 de locuinţe care sunt deja ‘acasă’ pentru 46 de familii si propune noi imobile în faza a treia de dezvoltare, aflată în prezent în faza de constructie.

Realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durată de viaţă de câteva sute de ani.
Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile – din beton armat – conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preţ imbatabil.
Cu o grosime zidărie de 30/25 cm la exterior, şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizăm pentru dvs. case “pe viaţă”, cu materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, pereţii din cărămidă absorb zgomotele din mediul înconjurător sau din alte încăperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştită în mijlocul naturii.

În oferta de case de vânzare Corbeanca, din ansamblul rezidenţial Aria Residences, se află acum modele de case C1, C2 şi C3 si C4. Astfel, punem la dispoziţie mai multe tipuri de vile finisate la cheie, zonă de agrement, apă curentă, gaze, canalizare şi curent electric, drumuri interioare asfaltate.

Fazele proiectului

Fazele 1 si 2 au fost finalizate si predate deja locatarilor.

In constructie se afla faza 3.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Plata prin credit imobiliar sau cash.

Parcare

Fiecare locuinta beneficiaza de un loc de parcare inclus in pretul imobilului.

Securitate

Complexul rezidential Aria Residences este securizat printr-un gard exterior construit, accesul in interior facandu-se pe cele doua porti actionate cu telecomda.

Spatii pentru uz comun

Alei pietonale, parc, loc de joaca.

Alte informatii

Aria Residences este un loc care te surprinde încă de la început – pentru că funcționează altfel decât toate celelalte locuri în care ai fost până acum!

Descrierea zonei

Micul si cochetul cartier Aria se bucură de o adresă de invidiat, în nordul Bucureştiului, in imediata vecinatate a Paradisului Verde din Corbeanca. Abundenţa de copaci şi spaţii verzi precum şi mediul nepoluat şi liniştit recomandă Aria tuturor celor care plănuiesc să se bucure de calm şi armonie ca mod de viaţă.

Fiind parte a unei zone prospere, viitorii rezidenţi Aria au la îndemână numeroase puncte de atracţie: grădiniţă, biserică, magazine şi săli de sport iar pentru şedinţe mai lungi de cumpărături sau distracţie, Băneasa Shopping Center este destinaţia perfectă, aproape atât de casă cât şi de oraş. Sistemul de transport public acoperă bine zona printr-un număr de linii de autobuz, printre care 449, care ajunge în Piaţa Presei Libere, un nod de transport care asigură legătura cu tot restul oraşului.

Magazinuldecase.ro se incarca..