Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Alice Militari Bucuresti

Zona Militari, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

46,900 € (TVA inclus)Apartament 2 camere de vanzare in apropiere de Auchan Militari 51 mp utili la parter, centrala proprie,calorifere,termopane usa metalica,totul nou in constructie noua! 

  Garsoniera cu o suprafata utila de 26 mp situat intr-un imobil nou cu o structura de rezistenta din cadre de beton armat si caramida poroterm de 25 cm la exterior,compartimentat cu caramida de 11.5, termo-izolat cu polistiren de 10 cm.


Amplasat in zona Militari-Rosu cu un regim de inaltime de D+P+7 zona care promite acces la statia de metrou Preciziei si 2 linii de RATB 178,138 ansamblul va ofera comoditate si confort.


Apartamentul se vinde complet finisat cu gresie,faianta, este echipat cu centrala proprie,calorifere,obiecte sanitare moderne,tamplarie PVC, USI INTERIOARE DIN LEMN.


Accesul la hipermarketuri,scoli,gradinite farmacii,terase nu va vor lua deloc din energie si din timp.


Printr-o simpla rezervare va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust.


Pretul este de 23300 E si include TVA 5%!


 


 

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Militari Rezervelor 79
Suprafata 61 m2
Etaj 7
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Cash, Prima Casa, Ipotecar

Finisaje

Dupa gustul Dvs.

Dotari / Echipari

Calorifere, Centrala Ferroli 24 kw, prize si intrerupatoare, termopan kommerlin, usa intrare.

Promotii / Noutati despre proiect

Imobilul este situat în Bucuresti, zona Militari - Rosu, Strada Rezervelor Nr.79 - (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate. Proiectul imobiliar Militari - Rezervelor Nr.79 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil, fiind in continua dezvoltare. Imobilul nostru are un regim de inaltime format din D+P+5E+6R+7R (demisol + parter + 5 etaje apoi etajele 6 si 7 retrase) - cladirea respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..