Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere Militari Bucuresti

Zona Militari, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

63,500 € (TVA inclus)


Doresti o schimbare sau pur si simplu simti ca lucrurile tale s-au inmultit? Te asteptam in showroom-ul nostru din Str. Rezervelor Nr.44 si va vom prezenta ofertele noastre de apartamente compuse din 3 camere cu o suprafata utila de 70 mp, compuse din bucatarie, baie mare si grup sanitar. Binenteles nu am uitat ca te vei intoarce sa te relaxezi pe balcon de unde poti privi o zona linistita si moderna .De asemenea ai  acces la toate nevoile tale saloane de infrumusetare,complexe pt shopping ,restaurante farmacii spatii verzi etc.


Constructia are D+P+7E integral, caramida interior exterior pe structura de beton plus izolatie polistiren de 10 cm. Nu te ingrijora pentru aspect acesta se vinde complet finisat gresie faianta este echipat cu centrala proprie,calorifere,obiecte sanitare moderne,tamplarie PVC, usi interioare din lemn toate la alegerea dvs. printr-o simpla rezervare pe care o puteti face la noi.


Pretul este de 63 500 si include pretul TVA 5%!
Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Militari Rezervelor 79
Suprafata 83 m2
Etaj 5
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Debarale 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Chash, Prima Casa, Ipotecar

Finisaje

Dupa gustul Dvs.

Dotari / Echipari

Calorifere, Centrala Ferroli 24 kw, prize si intrerupatoare, termopan kommerlin, usa intrare.

Promotii / Noutati despre proiect

Imobilul este situat în Bucuresti, zona Militari - Rosu, Strada Rezervelor Nr.79 - (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate. Proiectul imobiliar Militari - Rezervelor Nr.79 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil, fiind in continua dezvoltare. Imobilul nostru are un regim de inaltime format din D+P+5E+6R+7R (demisol + parter + 5 etaje apoi etajele 6 si 7 retrase) - cladirea respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..