Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera in GARDENA RESIDENCE 47mp utili Rahova Bucuresti

Zona Rahova, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

32,000 € (TVA inclus)

Garsoniera este decomandata, foarte spatioasa si luminoasa, cu un total de 47mp utili.

Amplasarea pe Soseaua Atomistilor, langa drumuri asfaltate si infrastructura completa, la 5 minute de Cora Alexandriei sau linia de tramvai 32, ii confera ansamblului o pozitionare excelenta. Accesul la mijloacele de transport in comun este imediat, statia RATB a liniilor 427,453 si 455 sau maxi taxi se afla chiar in fata complexului. Centura orașului se află în imediata apropiere a ansamblului și poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.


Detalii imobil

Adresa web Apartamente Gardena Residence
Suprafata 56,25 m2
Etaj 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Se poate achiziona prin Programul Prima Casa, Credit Ipotecar sau cash. Taxa de rezervare este de 500€. Comision 0%

Oferim consultanta financiara GRATUITA

Finisaje

Finisajele sunt la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet. Se vinde cu obiecte sanitare in baie.

Dotari / Echipari

 Ansamblul dispune de supraveghere video, acces cu bariera, foisor cu locuri de luat masa, gratar, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit pentru fiecare apartament, numeroase spatii verzi. Fiecare apartament este contorizat separat.

Promotii / Noutati despre proiect

In pretul apartamentului sunt incluse: locul de parcare, obiectele sanitare din bai, centrala termica de apartament, caloriferele si finisajele: gresie, faianta, parchet (modele si culori la alegerea clientului).Ultima de acest tip!

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..