Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Studio cu 20mp terasa Rahova Bucuresti

Zona Rahova, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

29,000 € (TVA inclus)

Amplasarea pe Soseaua Atomistilor, langa drumuri asfaltate si infrastructura completa, la 5 minute de Cora Alexandriei sau linia de tramvai 32, ii confera ansamblului o pozitionare excelenta. Accesul la mijloacele de transport in comun este imediat, statia RATB a liniilor 427,453 si 455 sau maxi taxi se afla chiar in fata complexului. Centura orașului se află în imediata apropiere a ansamblului și poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.

Detalii imobil

Adresa web Apartamente Gardena Residence
Suprafata 71 m2
Etaj mansarda
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Se poate achiziona prin Programul Prima Casa, Credit Ipotecar sau cash. Taxa de rezervare este de 500

Finisaje

Finisajele sunt la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet. Se vinde cu obiecte sanitare in baie.

Dotari / Echipari

 Ansamblul dispune de supraveghere video, acces cu bariera, foisor cu locuri de luat masa, gratar, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit pentru fiecare apartament, numeroase spatii verzi. Fiecare apartament este contorizat separat.

Promotii / Noutati despre proiect

Mai avem disponibile doar 3 apartamente de 2 camere in primul bloc construit. Termenul de finalizare pentru blocul 2 este luna Septembrie 2018.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..