Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera in Gardena Residence 39mp util Rahova Bucuresti

Zona Rahova, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

27,600 € (TVA inclus)

Garsoniera decomandata cu spatii luminoase si generoase. Dispune de o bucatarie cu loc de luat masa de 8,05mp si de un living de 21,10 mp. Accesul in balcon se face din living.

Detalii imobil

Adresa web Apartamente Gardena Residence
Suprafata 47 m2
Etaj parter
Livinguri 21
Bucatarii 8
Bai 4
Balcoane 2
Logii 3
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Se poate achiziona prin Programul Prima Casa sau alt credit imobiliar sau cash. Taxa de rezervare este de 500€ care se scade din pretul apartamentului.

Finisaje

Finisajele sunt la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet. Se vinde cu obiecte sanitare in baie si centrala termica de apartament.

Dotari / Echipari

 Ansamblul dispune de supraveghere video, acces cu bariera, foisor cu locuri de luat masa, gratar, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit pentru fiecare apartament, numeroase spatii verzi. Fiecare apartament este contorizat separat.

Promotii / Noutati despre proiect

Mai avem disponibile doar 3 apartamente de 2 camere in primul bloc construit. Termenul de finalizare pentru blocul 2 este luna Septembrie 2018.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..