Ansamblu Rezidential Ansamblul Rezidential ESTIC PARK - apartamente langa lac, in Sectorul 2

Nume dezvoltator: Eagle Development

Vandut de: Coldwell Banker Unirii

Comision: 0%

Adresa: Soseaua Dobroesti 55-65
ID ansamblu: 834
Ansamblu Rezidential: Ansamblul Rezidential ESTIC PARK - apartamente langa lac, in Sectorul 2
de la
825 €/m2
+ TVA

Ansamblul Rezidential ESTIC PARK - apartamente langa lac, in Sectorul 2


Bucuresti
Zona: Pantelimon
Data demarare: 1 Februarie 2016
Data finalizare: 31 August 2017
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 1500 finalizate)

Descriere ansamblu

Estic Park este numele unui proiect ambitios, de mare anvergura, avand in plan construirea pe malul lacului Dobroesti a unui cartier rezidential de aproximativ 1500 de apartamente si facilitati precum: zona de servicii si spatii comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), locuri de joaca pentru copii, facilitati pentru activitati sportive (pista de jogging, teren de tenis, skate park) si altele.


Estic Park tinteste spre un stil de viata bazat pe valori precum: bunul simt, comunitatea, curatenia si linistea. Dorim sa iti aducem la usa tot ceea ce ai nevoie in viata de zi cu zi, pentru a trai intr-un cartier cu adevarat independent. Iti punem la dispozitie o bucata de Bucuresti unde se construieste un stil de viata mai bun, modern si sanatos.


Ne-am propus ca Estic Park sa devina tot ce vrei, cauti, ai nevoie si visezi sa fie casa ta.

Locatia: Sector 2, Bucuresti, pe Soseaua Dobroesti nr. 55 - 65, pe malul lacului Dobroesti, la doar 8 minute cu masina de Mega Mall si 10 minute de mers pe jos pana la mijloacele de transport in comun.

Estic Park cuprinde 6 blocuri, cladiri solide cu 11 etaje, care au ultimul nivel dedicat apartamentelor tip penthouse. Pe etajele 1-10, inclusiv parter, sunt dispuse studio-uri, apartamente cu 2 si 3 camere pentru ca tu sa iti poti alege spatiul potrivit tie.


Solis este prima cladire din ceea ce urmeaza sa devina un cartier modern si vivace, reprezentativ pentru demersurile noastre de a construi un Bucuresti mai bun! Aceasta prima cladire va cuprinde 125 de apartamente si 140 de locuri de parcare. Apartamentele au fost gandite pentru o varietate de gusturi - fie ca iti doresti bucatarie inchisa sau deschisa, fie ca iti doresti sa locuiesti la etajul 1 sau ca iti doresti o terasa de 90 mp – noi ti le-am pregatit pe toate.

Ti-am pregatit in ansamblu bucurii cat cuprinde pentru tine si familia ta, necesarul zilnic la indemana, dar mai ales privelistea lacului de care te vei indrgosti in fiecare zi.


Poti intra pe site-ul Estic Park www.esticpark.ro si explora conceptul si viziunea unui stil de viaţă mai bun.

Fazele proiectului

Prima faza a proiectului va fi predata de catre constructor la sfarsitul lunii August 2017. In aceeasi perioada, va demara constructia fazei II, cu termen de finalizare 14 luni. Intreg proiectul va fi finalizat in 6 ani.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Detalii plata

Credit Prima Casa
Credit Ipotecar
Cash

Parcare

Subterana
Supraterana

Securitate

 Ansamblul va fi prevazut cu acces pe baza de bariera.

Spatii pentru uz comun

Inca din prima faza va exista o zona de agrement cu spatii verzi si un loc de joaca pentru copii. Intreg ansamblul va cuprinde locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, pista de jogging, promenada pe malul lacului, zona comerciala la intrarea in proiect.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Proiectul este situat la 2 statii de autobuz de Mega Mall, la 8 minute de mers pe jos de intersectia Pantelimon/Morarilor si la 2 statii de RATB de statia de metrou Costin Georgian (statia de RATB 400 este chiar in fata proiectului).

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..