Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Oferta 2 Camere Barbu Vacarescu Barbu Vacarescu Bucuresti

Zona Barbu Vacarescu, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

70,600 € + TVA de 5 %

LOCALIZARE

Belvedere Residences este amplasat în centrul celei mai dinamice și râvnite zone de dezvoltare din nordul Bucureștiului, pe Strada Fabrica de Glucoză, pe latură nordică a lacului Tei.
Viitorii locuitori ai proiectului care lucrează în clădirile de birouri din zona Barbu Văcărescu – Floreasca - Pipera vor economisi până la 500 de ore anual – sau echivalentul a două luni de activitate profesională - care altfel ar fi petrecute pe drumul înspre și dinspre birou

PROIECT

Belvedere Residences reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire, și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare subterane și supraterane, totul integrat într-o comunitate care privește cu încredere în viitor.  În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile cu înălțimi variabile, între șase și zece etaje, prima fază fiind formată din două imobile. Construim spații de locuit foarte diferite, concepute după nevoile și dorințele fiecăruia, existând astfel o posibilitate vastă de alegere a mai multor tipuri de apartamente (studiouri duble, 2 camere, 3 camere, duplex).  Acest proiect rezidențial reprezintă o adevarată o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din această zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în imediata proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet si modern.

FACILITĂȚI ȘI AVANTAJE

    Amplasament excepțional – zona Babu Văcărescu, în proximitatea cartierului Aviației, cu vedere directă către lacul Tei

    Căi practice de acces către multiple linii de transport in comun, lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu

    Distanță minimă față de centrele de afaceri din zona de Nord a Bucureștiului: Iride Business Park, Global City, Swan Office Park

    Multiple spații verzi, în imediata apropiere a lacului Tei

    Concept unic: clădiri moderne,  multiple zone de joacă pentru copii, spații de recreere, acces securizat

    Compartimentări inteligente menite stilului de viață activ, cu finisaje de calitate superioară

    Multiple instituții de învățământ (Grădiniţa Mary Poppins, Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul "Jean Monnet", Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă)

    Destinații excelente de cumpărături aflate în proximitate: Promenada Mall, Băneasa Shopping City

Detalii imobil

Camere 2
Suprafata 78 m2
Etaj 6
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Balcoane 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pentru detalii suplimentare contactati reprezentantul de vanzari!

Finisaje

Imobilul se vinde complet finisat, dispunand de parchet, geamuri termopan, gresie, faianta, obiecte sanitare in baie, centrala proprie, precum si de prize si intrerupatoare. 

Promotii / Noutati despre proiect

Oferte Speciale:- Apartamentele cu 2 camere pornesc de la 49.300 Eur + tva

- Apartamentele cu 3 camere pornesc de la 79.000 Eur + tva

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..