Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Hercesa-3 camere Basarabia Bucuresti

Zona Basarabia, Bucuresti, an finalizare 2020 vezi harta

93,250 € + TVA de 5 %

Apartamentul face parte din noul proiect Vivenda Residencias. Noua fază a proiectului Vivenda Residencias va cuprinde un total de 143 apartamente cu trei si patru camere, proiectate într-o manieră raţională şi echilibrată pentru a crea spaţii optime şi luminoase. Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor orcărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate. În plus, complexul deţine locuri de parcare supra şi subterane si spaţii de depozitare. Proiectul beneficiaza de acces controlat si restrictionat, spatii de joaca pentru copii si zone de relaxare.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Vivenda Residencias
Suprafata 82 m2
Etaj 2
Dormitoare 2
Livinguri 1
Sufragerii 1
Bucatarii 1
Bai 2
Dressinguri 3
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Modalitate de plata adaptata nevoilor dumneavoastra-HERCESA ofera modalitati de plata cu rate lunare accesibile prin esalonarea a 15% din pretul total si negociaza cu diferite unitati bancare posibilitatea acordarii de credite ipotecare pentru clientii sai, astfel incat pentru dumneavoastra achizitionarea locuintei sa fie cat mai simpla si accesibila.

Finisaje

Va puteti personaliza apartamentul asa cum doriti. Aveti de ales intre 3 modele de parchet, 3 culori de vopsea lavabila, 3 tipuri de usi si 2 variante de ceramica.

Dotari / Echipari

Apartamentele se vand finisate, la alegerea clientului conform celor trei optiuni fara costuri suplimentare, cu centrala termica si spatii pentru dulapuri in fiecare dormitor si/sau in hol.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..