Vanzare Hercesa-2 camere Basarabia Bucuresti

Zona Basarabia, Bucuresti, an finalizare 2019 vezi harta

71,300 € + TVA de 5 %

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2019

Nume dezvoltator: Hercesa Imobiliara

Adresa: strada Baia de Arama nr. 1
Rata credit de la 1,089 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul face parte din noua faza a proiectului Vivenda Residencias. Faza IV -Vivenda Residencias va cuprinde un total de 143 apartamente cu 2, 3 si 4 camere, proiectate într-o manieră raţională şi echilibrată pentru a crea spaţii optime şi luminoase. Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor orcărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate. În plus, complexul deţine locuri de parcare supra şi subterane si spaţii de depozitare. Proiectul beneficiaza de acces controlat si restrictionat, spatii de joaca pentru copii si zone de relaxare.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Vivenda Residencias
Suprafata 79 m2
Etaj 3
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 2
Boxe 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Modalitate de plata adaptata nevoilor dumneavoastra-HERCESA ofera modalitati de plata cu rate lunare accesibile prin esalonarea a 15% din pretul total si negociaza cu diferite unitati bancare posibilitatea acordarii de credite ipotecare pentru clientii sai, astfel incat pentru dumneavoastra achizitionarea locuintei sa fie cat mai simpla si accesibila.

Finisaje

Va puteti personaliza apartamentul conform celor trei optiuni fara costuri suplimentare, respectiv parchet, usi, ceramica si vopsea lavabila.

Dotari / Echipari

Apartamentele se vand finisate, la alegerea clientului conform celor trei optiuni fara costuri suplimentare, centrala individuala siincalzire in pardoseala, dar si spatii pentru dulapuri in fiecare dormitor si/sau in hol.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..