Ansamblu Rezidential Vivenda Residencias

Nume dezvoltator: Hercesa Imobiliara

Comision: 0%

Adresa: strada Baia de Arama nr. 1
ID ansamblu: 816
Ansamblu Rezidential: Vivenda Residencias
de la
1.022 €/m2
+ TVA

Vivenda Residencias


Bucuresti
Zona: Basarabia
Data demarare: 30 Aprilie 2018
Data finalizare: 30 Octombrie 2019
Stadiu proiect: in constructie (542 unitati din 1400 finalizate)

Descriere ansamblu


Vivenda Residencias cuprinde în faza de proiect 1400 de apartamente realizate intr-un mediu urban şi modern. Din acestea, până în prezent au fost finalizate 420 de apartamente, reprezentând faza I şi II a proiectului, apartamente vândute în totalitate. Zona Rezidenţială are acces controlat cu spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi teren sportiv. Toate acestea permit clienţilor noştri să se bucure de un mediu plăcut şi confortabil de viaţă.Fazele proiectului

Noua Fază a proiectului Vivenda Residencias va cuprinde un total de 243 apartamente, proiectate într-o manieră rațională și echilibrată pentru a crea spații optime și luminoase. Locuințele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii și finisajele atent executate. În plus, complexul deține locuri de parcare supra și subterane și spații de depozitare.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

HERCESA oferă modalităţi de plată cu rate lunare accesibile prin eşalonarea a 15% din preţul total şi negociază cu diferite unităţi bancare posibilitatea acordării de credite ipotecare pentru clienţii săi, astfel încât pentru dumneavoastra achiziţionarea locuinţei să fie cât mai simplă şi accesibilă.

Parcare

Intreg proiectul beneficiaza de locuri de parcare supraterane si subterane, precum si de spatii de depozitare situate la subsol.

Alte informatii

Preturi- modalitate de plata flexibila prin esalonarea avansului;

Locatie-perfect conectat cu restul orasul prin intermediul transportului public – metrou Costin Georgian;

Serviciul post vanzare- fiecare client beneficiază de serviciile post-vânzare care îi asigură garantia chiar și după procesul de cumpărare.

Oferta variata-posibilitatea de a va personaliza apartamentul conform celor trei optiuni fara costuri suplimentare;

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Vivenda Residencias – Faza III se afla pe strada Baia de Arama, nr. 1, Sector 2, in apropiere de statia de metrou Costin Georgian, scolile gimnaziale nr 58, 4, 16, hipermarket-ul Cora Pantelimon, supermarket Mega Image, supermarket Lidl, Piata Cernauti, Spitalul de urgenta Ilfov, Mega Mall, Arena Nationala, Parcul Morarilor si Titan.

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..