Ansamblu Rezidential Vivenda Residencias

Nume dezvoltator: Hercesa Imobiliara

Comision: 0%

Adresa: strada Baia de Arama nr. 1
ID ansamblu: 816
Ansamblu Rezidential: Vivenda Residencias
de la
1.053 €/m2
+ TVA

Vivenda Residencias


Bucuresti
Zona: Basarabia
Data demarare: 30 Aprilie 2018
Data finalizare: 30 Octombrie 2019
Stadiu proiect: in constructie (542 unitati din 1400 finalizate)

Descriere ansamblu

Vivenda Residencias cuprinde în faza de proiect 1400 de apartamente realizate intr-un mediu urban şi modern. In prezent sunt finalizate 542 de apartamente noi vândute in totalitate, la care se vor adauga alte 121 de apartamente in curs de finalizare. Următoarea etapa a proiectului cuprinde un total de 143 apartamente noi, care vor fi date in folosința la sfârșitul anului 2020.Zona Rezidențială are acces controlat cu spatii verzi, locuri de joacă pentru copii și teren sportiv. Toate acestea permit clienților noștri să se bucure de un mediu plăcut și confortabil de viață.

Fazele proiectului

Faza a IV a proiectului Vivenda Residencias va cuprinde un total de 143 apartamente, proiectate într-o manieră rațională și echilibrată pentru a crea spații optime și luminoase. Locuințele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii și finisajele atent executate. În plus, complexul deține locuri de parcare supra și subterane și spații de depozitare.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

HERCESA oferă modalități de plată cu rate lunare accesibile prin eșalonarea a 15% din prețul total și negociază cu diferite unități bancare posibilitatea acordării de credite ipotecare pentru clienţii săi, astfel încât pentru dumneavoastră achiziționarea locuinței să fie cât mai simplă și accesibilă.

 

Parcare

Întreg proiectul beneficiază de locuri de parcare supraterane si subterane, precum si de spatii de depozitare situate la subsol.

Alte informatii

Preturi- modalitate de plata flexibila prin eșalonarea avansului;

Locație-perfect conectat cu restul orasul prin intermediul transportului public – metrou Costin Georgian;

Serviciul post vânzare- fiecare client beneficiază de serviciile post-vânzare care îi asigură garanția chiar și după procesul de cumpărare.

Oferta variata-posibilitatea de a va personaliza apartamentul conform celor trei opțiuni fără costuri suplimentare;

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..