Ansamblu Rezidential Sisesti 42

pret disponibil la cerere

Sisesti 42


Bucuresti
Zona: Sisesti
Data demarare: 27 Iunie 2016
Data finalizare: 30 Iunie 2017
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 38 finalizate)

Descriere ansamblu

VIITORUL TĂU ÎNCEPE CU NOI, PE SISEȘTI 42!

“Viața este un voiaj spre acasă!”, spunea celebrul scriitor american, Herman Melville! Și pentru că știm cât de importantă este ideea de “acasă” pentru orice om care vrea să înceapă o nouă viață, vă oferim o gamă variată de apartamente din care îl puteți alege pe cel care se pliază perfect pe conceptul dumneavoastră de “acasă”!

Apartamentele din cadrul Sisești 42 îndeplinesc toate cerințele locuinței ideale pentru orice familie, cuplu sau persoană care dorește să-și petreacă cele mai importante momente ale zilei într-un tablou absolut spectaculos. Apartamentele sunt decomandate, spațioase și cel mai important, extrem de luminoase, imobilul nefiind înconjurat de clădiri înalte. Locuințele beneficiază de bucătarii închise, terase sau balcoane generoase de unde priveliștea atât către lacul Băneasa, cât și spre pădurea Băneasa este impresionantă.

Proiectată după ultimele tendințe în materie de arhitectură, clădirea dispune de un concept de design exterior care se înscrie în estetica elegantă a noilor imobile care susțin frontul generos al Șoselei Gheorghe Ionescu Sisești, imobilul în sine constituindu-se ca un ICON în zonă.

Sisesti 42 este destinat încă din faza de proiectare să confere senzația de casa visurilor! Amplasat într-o zonă extrem de liniștită, departe de tumultul orașului, oaza de verdeață oferită de pădurea Băneasa, priveliștea asupra lacului cu același nume au un rol nobil: acela de a vă deconecta de la agitația unei zile lungi petrecute la birou!

Imobilul se compune din 2 corpuri cu înălțimi diferite și separate prin rost antiseismic 10 cm, cu regim de înălțime S+P+2E/4E/5ER/6ER cu funcțiunea de locuințe colective. Imobilul dispune de un nod central de circulații verticale și distribuție pe orizontală pentru apartamentele de pe nivelul respectiv.

Detalii construcție:

- beton de cea mai bună calitate 

- cărămidă Durotherm

- rampă degivrată

- tencuială decorativă cu efect de autocurățare

- lift Schindler – capacitate de 8 persoane

Imobilul cuprinde:

- 9 apartamente la parter

- 9 apartamente pe fiecare din etajele 1-2

- 3 apartamente pe fiecare din etajele 3-4

- 3 apartamente la etajul 5 retras

- 2 apartamente la etajul 6 retras

Numărul total de apartamente: 38, dintre care:

- 18 apartamente de 2 camere

- 20 apartamente de 3 camere.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Parcare

Necesarul de parcări pentru numărul total de apartamente este: 38+20% vizitatori = 46 locuri.

Au fost prevăzute locuri atât subteran cât și suprateran, după cum urmează:

- în subsol – 40 locuri

- la nivelul solului – 10 locuri.

Spatii pentru uz comun

Au fost prevăzute următoarele suprafețe plantate (spații verzi):

- pe teren natural: 380 mp (20%)

- pe dale inierbate: 190 mp (10%)

Descrierea zonei

Sisești 42 se află într-unul dintre cele mai căutate și mai luxoase cartiere din București. În prezent, cartierul Băneasa se întinde pe o suprafață de circa 25 ha și face parte din Sectorul 1 al capitalei.

Zona este traversată de una dintre cele mai importante artere de circulație, Șoseaua București - Ploiești, care asigură accesul către Drumul Național 1, Aeroportul Băneasa și Aeroportul Otopeni.

Cartierul Băneasa se află în topul celor mai liniștite și civilizate zone din București. Din cartier face parte cel mai mare parc din capitală, Parcul Herăstrău. De asemenea, aici se regăsește și unul dintre cele mai importante centre comerciale din Romania, Băneasa Shopping City, acesta fiind și unul dintre cele mai mari complexuri comerciale. Aflându-se în zona de nord a Bucureștiului, cu o poziționare deosebită, cartierul Băneasa reprezintă în continuare unul dintre cele mai importante puncte de atracție pentru cei care doresc să-și achiziționeze o locuință.

Magazinuldecase.ro se incarca..