Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Herastrau Floreasca Bucuresti

Zona Floreasca, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

126,600 € + TVA

Ansamblul rezidential  Laguna Residence este un nou concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă, îmbinând înalte standarde de calitate și finisaje este pozitionat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei.


Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Laguna Residence
Suprafata m2
Etaj 7
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

Apartament 3 camere Herastrau pe malul lacului.

Apartamentul dispune de o priveliste superba si de o compartimentare eficienta fiind situat intr-un proiect exclusivist.

Apartamentul in suprafata de 105.5 mp este complet decomandat, fiind compus din: living spatios si luminos, bucatarie , doua bai, doua dormitoare generoase si o terasa deschisa.

Datorita dotarilor si finisajelor de calitate înalta, locuinta se adreseaza persoanelor de toate tipurile unde confortul reprezinta un mod de viata. 

Este situat pe malul lacului si ofera o priveliste exceptionala .

Este un apartament de 3 camere  ce ofera un acces foarte bun in zona ultracentrala .

In zona sunt : parcul Herăstrău , lacul Tei , centre culturale , universităţi , numeroase locuri de agrement , terase , restaurante , Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera.

Complexul detine parcare subterana cu bariere. Complexul beneficiaza de securitate 24/24 si video supraveghere.Accesul catre mijloacele de transport in comun este facil.

Vizionarile  se pot programa telefonic la biroul de vanzari al dezvoltatorului la  numărul 0766 753 555 .

Pretul apartamentului este de 126600 fara tva .

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucureşti, România

Informaţii complete puteţi găsi pe: www.laguna-residences.ro

Promotii / Noutati despre proiect

Laguna Residences este un complex rezidential destinat celor care vor sa traiasca in cea mai verde si curata zona a Bucurestiului. Detine peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare  si  4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii destinat exclusive locatarilor.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..