Acest anunt nu mai este activ

Vanzare penthouse 4 camere pe malul lacului Floreasca Bucuresti

Zona Floreasca, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

482,800 € + TVA

Ansamblul rezidential  Laguna Residence este un nou concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă, îmbinând înalte standarde de calitate și finisaje este pozitionat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei.


Detalii imobil

Camere 4
Tip penthouse
Adresa web Laguna Residence
Suprafata 332.04 m2
Etaj 7
Dormitoare 3
Livinguri 1
Sufragerii 1
Bucatarii 1
Bai 3
Logii 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

Penthouse de lux 4 camere in zona Herastrau cu vedere panoramica .Situat la etajul 7 ,ultimul etaj intr-un bloc deosebit cu vedere directa catre lac.Panorama deosebita catre toata zona de nord a Capitalei.

Este decomandat si include 4 camere, bucatarie foarte spatioasa, 3 bai si o terasa spatioasa.

Apartamentul are o suprafata utila de 312mp, respectiv o suprafata construita de 332.04 mp.

Accesul se face din strada Fabrica de Glucoza. Este pozitionat in cea mai dezvoltata zona economic in acelasi timp, locatia este populara pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia),  o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studentesc Tei). 

Locatarii beneficiaza de 4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii, peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare.

 Exista galerii comerciale prevazute la parterul imobilelor pentru a asigura cea mai variata gama de servicii, comert si activitati de tip restaurant sau cafenea destinate locatarilor.

Vecinatati : Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera

Vizionarile se pot programa telefonic la numărul 0766 753 555 .

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucureşti, România

Informaţii complete puteţi găsi pe: www.laguna-residences.ro

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..