Vanzare apartament 4 camere complex exclusivist Floreasca Bucuresti

Zona Floreasca, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

176,786 € + TVA

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2017

Nume dezvoltator: Laguna Resicence

Adresa: Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucuresti, Romania
Rata credit de la 3,054 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ansamblul rezidential  Laguna Residence este un nou concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă, îmbinând înalte standarde de calitate și finisaje este pozitionat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei.


Detalii imobil

Camere 4
Adresa web Laguna Residence
Suprafata 135.22 m2
Etaj 3
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Vanzare apartament 4  camere zona exclusivista in Nordul Capitalei.Complex deosebit situat pe malul lacului.

Suprafaţa apartamentului este de 135.22 mp construiti, respectiv 113mp utili. Beneficiază de o compartimentare foarte eficienta si o vedere panoramica deosebita.

Apartamentul este compartimentat in trei dormitoare spatioase, living cu terasa , doua grupuri sanitare si bucatarie. Detine un dormitor matrimonial cu acces din interiorul acestuia la grup sanitar.

In zona sunt : parcul Herăstrău , lacul Tei , centre culturale , universităţi , numeroase locuri de agrement , terase , restaurante , Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera

Mijloace de transport : autobuze si metrou , asigurand deplasarea in orice punct al Bucureştiului . 

Complexul detine parcare subterana cu bariere. Complexul beneficiaza de securitate permanenta 24/24 si video supraveghere in interiorul complexului.

Locatarii beneficiaza de 4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii,peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare.

Exista galerii comerciale prevazute la parterul imobilelor pentru a asigura cea mai variata gama de servicii.

Vecinatati : Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera

Vizionarile se pot programa telefonic la numărul 0766 753 555 .

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucureşti, România

Promotii / Noutati despre proiect

Laguna Residences este un complex rezidential destinat celor care vor sa traiasca in cea mai verde si curata zona a Bucurestiului. Detine peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare  si  4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii destinat exclusive locatarilor.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..