Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere pe malul lacului Floreasca Bucuresti

Zona Floreasca, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

148,599 € + TVA

Ansamblul rezidential  Laguna Residence este un nou concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă, îmbinând înalte standarde de calitate și finisaje este pozitionat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei.


Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Laguna Residence
Suprafata 123 m2
Etaj 3
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

Apartament 3 camere situat pe malul lacului in complexul Laguna Residences, complet finisat situat la 7 min. de metrou Aurel Vlaicu 

 Suprafaţa apartamentului este de 123mp, beneficiaza de o compartimentare foarte eficienta si o vedere panoramica deosebita.

Complexul residential  se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat langa lacul Tei, intr-o zona complet noua.

Este situat in zona de business cea mai dezvoltata din capitala, o zona foarte atractiva atat ca destinatie rezidentiala, cat si investitionala.

Arhitectura ansamblului favorizeaza ca 80% dintre apartamente sa fie orientate catre sud, sa se bucure de soare pe tot parcursul zilei si de privelistea lacului.

Securitate permanenta video si posture fixe 24/24 h, precum si acces controlat catre incinta complexului (bariere), acces in bloc securizat cu videointerfon.

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Vizionarile se pot programa telefonic la numărul 0766 753 555 .

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucureşti, România

Informaţii complete puteţi găsi pe: www.laguna-residences.ro

Promotii / Noutati despre proiect

Laguna Residences este un complex rezidential destinat celor care vor sa traiasca in cea mai verde si curata zona a Bucurestiului. Detine peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare  si  4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii destinat exclusive locatarilor.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..