Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere Laguna Residence Floreasca Bucuresti

Zona Floreasca, Bucuresti, an finalizare 2018 vezi harta

160,992 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Camere 4
Adresa web Laguna Residence
Suprafata 127.61 m2
Etaj 3
Dormitoare 1
Livinguri 2
Bucatarii 1
Bai 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Oferim spre vânzare apartament de 3 camere in complexul Laguna Residence DIRECT  DE LA DEZVOLTATOR. Ansamblul rezidenţial  Laguna Residence este poziţionat in zona de nord a Bucureştiului, pe malul  lacului Tei.

Suprafaţa apartamentului este de 101.9mp construiţi , beneficiază de o compartimentare foarte eficienta si o vedere panoramica deosebita.

Deţine sistem propriu de încălzire cu centrala termica si aer condiţionat in fiecare camera. Este un apartament luminos cu bucătari si living spaţioasă, un dormitor cu spatiu pentru dressing si vedere către lac sau către piscine.

Structura clădirilor este realizata din cele mai calitative materiale ,respectiv diafragme si stâlpi din beton armat, cu planşee din beton armat.

Finisajele si dotările sunt de calitate superioara, sunt prevăzute spatii de depozitare,

In zona sunt : parcul Herăstrău , lacul Tei , centre culturale , universităţi , numeroase locuri de agrement , terase , restaurante , Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera

Mijloace de transport : autobuze si metrou , asigurând deplasarea in orice punct al Bucureştiului . 

Complexul de tine parcare subterana cu bariere. Complexul beneficiaza de securitatea 24/24 si video supraveghere.

Locatarii beneficiaza de 4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii si peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare.

 Exista galerii comerciale prevazute la parterul imobilelor pentru a asigura cea mai variata gama de servicii, comert si activitati de tip restaurant sau cafenea destinate locatarilor.

Posibilitatea de a achiziţiona parcare după achiziţia apartamentului.  Locurile de parcare se afla in subteran,

Vizionare se pot programa telefonic la numărul 0766 753 555 .

Programul biroului de vânzări  este de luni-sâmbătă 10-18.

Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2, Bucureşti, România

Informaţii complete puteţi găsi pe: www.laguna-residences.ro

Finisaje

Finisajele si dotarile sunt de calitate superioara, sunt prevazute spatii de depozitare.

Dotari / Echipari

Detine sistem propriu de incalzire cu centrala termica si aer conditionat in fiecare camera. Este un apartament luminos cu bucatarie si living spatioas, un dormitor cu spatiu pentru dressing si vedere catre lac sau catre piscine.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..