Ansamblu Rezidential Laguna Residence

pret disponibil la cerere

Laguna Residence


Bucuresti
Zona: Floreasca
Data demarare: 2014
Data finalizare: 2016
Stadiu proiect: finalizat (150 unitati din 268 finalizate)

Descriere ansamblu

Situat in zona Floreasca, pe malul de nord al lacului Tei, ansamblul Laguna Residence iti permite accesul facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante si terase de pe malurile lacurilor Floreasca si Herastrau. La cateva minute de mers gasiti statii RATB si Metrorex.


Laguna Residence reprezinta o dezvoltare exceptionala pe un teren de 25.000 mp, dar in acelasi timp este gandita sa asigure  un maxim de confort locuitorilor sai.

Arhitectura ansamblului favorizeaza ca 80% dintre apartamente sa fie orientate catre sud, sa se bucure de soare pe tot parcursul zilei si de privelistea lacului.

O importanta componenta a ansamblului Laguna Residence o reprezinta cei 5.500 mp de gradini la parterul imobilelor, pe malul lacului Tei, multiplele zone de relaxare, cele 2 piscine interioare, locurile de joaca pentru copii si un ponton superb pe malul lacului.


Confortul si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in nivelul subteran si vor fi accesate pe baza de cartela, la exterior existand o zona destinata parcarii pentru vizitatori. In plus, exista o bariera de acces pentru zona lacului, puncte de paza si sistem de supraveghere video al ansamblului.

Laguna Residence reprezinta caminul ideal, locul in care confortul fuzioneaza cu unicitatea peisajului.

Fazele proiectului

LAGUNA RESIDENCE este un ansamblu rezidential executat in 2 faze:

Faza 1 – FINALIZATA Faza 2 – DEMARATA (finalizare IULIE 2018)

Apartamentele din faza a 2-a de constructie pot fi rezervate chiar acum si personalizate dupa preferinta dumneavoastra!

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Parcare

Posibilitatea de a achizitiona parcare dupa achizitia apartamentului.  Locurile de parcare se afla in subteran.

Securitate

Complexul beneficiaza de securitatea 24/24 si video supraveghere.

Spatii pentru uz comun

Te vei bucura de 12.000 mp de spatii verzi cu amenajare peisagistica unica, te vei plimba prin parcul de pe malul lacului si prin gradinile pline de vegetatie, si vei putea admira apusul in fiecare seara de pe ponton. In zilele calduroase de vara te invitam sa te bronzezi pe un sezlong la piscinele din complex.

Descrierea zonei

In zona sunt : parcul Herastrau , lacul Tei , centre culturale , universtati , numeroase locuri de agrement , terase , restaurante , Mall Promenada, Hotel Caro, Parcul Verdi, Pescariu Sport & Spa, Tenis Club, office center Pipera

Magazinuldecase.ro se incarca..