Ansamblu Rezidential Bruder Park

pret disponibil la cerere

Bruder Park


Bucuresti
Zona: Nord-Vest
Data demarare: 1 Iulie 2014
Data finalizare: 15 Noiembrie 2015
Stadiu proiect: finalizat (20 unitati din 20 finalizate)

Descriere ansamblu

Ansamblu de lux situat in nordul Bucurestiului la intersectia Bd.Ion Ionescu de la Brad si Sos.Sisesti langa lacul Grivita.
Unitati locative disponibile : garsoniera, 2 camere, 3 camere, penthouse (et.3 retras).
Cele doua constructii sunt dispuse pe un radier general comun (72 cm), zidarie din caramida tip porotherm si sistem izolatie polistiren 12 cm.Tamplarie exterioara SALAMANDER - cu trei foi de geam si cinci camere, feronerie SIGENIA Germany.Compartimentari interioare din caramida porotherm 15 cm, rigips in zonele de plafoane, tencuiala mecanizata, sape elicopterizate.
Ceramice Marazzi, baterii Grohe, obiecte sanitare Romstal, doze/prize si intrerupatoare Gewiss, tamplarie interioara Pinum (Nusco), usi intrare apartament Pinum (inchidere in 4 puncte - blindate si furniruite cu lemn), parchet Quickstep Germany, sistem distribuitori termici REHAU - tehnologie RautitanFlex, spatii comune placate cu granit, balustrazi inox satinat.
Ansamblul este format din 2 imobile a cate 10 apartamente.Subsol comun destinat parcarilor (acces telecomandat). Intrarea in subsol se face pe o rampa prevazuta cu sistem degivrare.Cartea constructiei completa.
Curtea ansamblului este securizata perimetral si totalizeaza 1000 mp. 
Fiecare imobil are cate o scara (3 apartamente/nivel) - lift KONE capacitate 6 persoane (5 statii: subsol, parter inalt, etaj 1, etaj 2 si etaj 3 penthouse). 
Sistem centralizat de incalzire (cate doua centrale a cate 80kw) incluzand 4 panouri solare montate pe fiecare imobil (costuri foarte reduse in exploatare).Distante utile: statie RATB 200 m, Mall Baneasa/Carrefour Baneasa 2 km, supermarket Mega Image 700 m, centru 7 km.
Spatii comune exterioare : loc de joaca pentru copii, zone de relaxare, alei si zone verzi.
Utilitati : canalizare, apa, gaze, curent (retelele orasului).
Documente cadastrale finalizate – se accepta tranzactii cu creditare bancara.
Loc parcare subteran 8000 Euro+TVA.

Fazele proiectului

Ansamblul este finalizat si dat in folosinta proprietarilor .Mai avem disponibile 6 apartamente de 2 si 3 camere.

Promotii / Noutati despre proiect

Ansamblul propune pentru luna IANUARIE 2016 o oferta de 91800 Euro fara Tva pt 1 apartament de 2 camere , etaj 2 din 3.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Acceptanm plata cash, finantare credit, apartamentele nu sunt ipotecate, exista posibilitatea de negociare a pretului si apreciem ca putem propune  si solutii de esalonare a platii pe un termen scurt.

Parcare

Ansamblul dispune de parcare subterana cu 21 de locuri si parcare exterioara  de 3 locuri , accesul se face pe o rampa cu sistem de degivrare, porti actionate cu telecomanda .

Securitate

Propietatea este dispusa pe un teren de 1800 mp , avand o curte securizata interioara de 1000 mp , un apatiu de joaca pt copii amenajat in cadrul incintei .Curtea este amenajata cu spatii verzi , pomisori, iluminat nocturn, poarti pt acces de serviciu si poarta cu acces prin intermediul sistemului de videointerfon.

Spatii pentru uz comun

Spatiile comune vor fii vandute odata cu proprietatile , sunt finisate pardoseli granit, lifturi Kone ce deservesc de la subsol la Etajul 3 

Descrierea zonei

ansamblul este situat la 70 mp de malul Lacului Grivita, acces mijloace de transport Str Ionescu Sisesti, scoala , liceu, gradinita in perimetru de 500 m, centru comercial Baneasa Shoping Center

Magazinuldecase.ro se incarca..