Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Titan Bucuresti

Zona Titan, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

32,900 € (TVA inclus)

Vanzare Garsoniera , confort 1, situata la etajul 1 in ansamblul rezidential structurat pe D(parcare)+P+2E+MP, zona 1 Decembrie 1918, la 10 minute fata de metrou, in apropiere de scoala generala, liceu, farmacie, mall, hypermarket, numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Imobilul cu suprafata totala de 34,50 mp este amplasat in bloc nou, cu un design modern, intr-o zona linistita cu trafic redus, aflat in constructie din martie 2016, cu termen de finalizare decembrie 2016, direct dezvoltator, dispune de curent electric, apa, gazcanalizare, centrala proprie, calorifere, geam tripan, polistiren 10 cm, usa metalica, finisaje la alegere si lift. Se accepta doar credit bancar/ipotecar de orice fel sau plata cash.

Detalii imobil

Adresa web Proiect Harmony R3
Suprafata 35 m2
Etaj 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate

Detalii plata

 Avansul minim de rezervare al unui apartament este de 1000 Euro.

Finisaje

Imobilul se preda finisat (gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, usi interior, usi exterior).

Dotari / Echipari

Interfon, contorizare gaz, curent si apa, obiecte sanitare, calorifere

Promotii / Noutati despre proiect

Reducere de 10% la plata in avans!

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..