Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere zona Berceni Bucuresti

Zona Berceni, Bucuresti, an finalizare 2015 vezi harta

54,000 € (TVA inclus)

Vanzare apartament in ” Resita Residence”, un ansamblu nou de locuinte colective, situat in zona de Sud a Bucurestiului, in cartierul Berceni.  ” Resita Residence” este format dintr-un  bloc mixt cu apartamente de 2 si 3 camere avand regim de inaltime Parter+ 3 Etaje,  cuprinzand un total de  24 de apartamente, cu  6 apartamente pe nivel, avand termen de finalizare in Decembrie 2015.

Zona rezidentiala este formata din blocuri P+ 4 Etaje, foarte linistita cu numeroase spatii verzi, ce ofera acces facil catre puncte de interes:  gradinite, scoli, mijloacele de transport in comun RATB (2 minute),  Piata Resita, Mega Image, 10 minute de Parcul Carol si Oraselul Copiilor prin B-dul Brancoveanu.

Apartamentul pe care il propunem  spre vanzare este situat la parter, are 2 camere, 1 baie, 1 balcon, este decomandat si are o suprafata totala de 64.90 mp, respectiv 52.06 mp suprafata utila.

Apartamentul se  vinde complet finisat (finisajele fiind la alegerea viitorilor cumparatori dintr-o gama variata de culori si materiale moderne) si dotate cu centrala termica de apartament, usa metalica la intrare anti- efractie, usi de interior din lemn, grupurile sanitare avand placaje ceramice si obiecte sanitare moderne, geamuri termopan  5 camere / 4 anotimpuri LOW E.  Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, astfel fiecare apartament fiind contorizat separat.

Blocul este construit pe cadre formate din stalpi si grinzi din beton armat, atat peretii interiori cat si peretii exteriori sunt din caramida Porotherm, peste care se amplaseaza termoizolatia si tencuiala decorativa.

Toate apartamentele beneficiaza de loc de parcare in incinta ansamblului, ce se acorda GRATUIT!

Se ofera asistenta GRATUITA in relatia cu banca pentru pregatirea dosarului PRIMA CASA sau orice alt tip de credit ipotecar!

Apartamentul se vinde la pretul de 54000 Euro inclusiv TVA. COMISION 0!

Pentru mai multe informatii si detalii referitoare la apartament nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil

Camere 2
Suprafata 64.90 m2
Etaj Parter
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..