Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 65 mp utili Pacii Bucuresti

Zona Pacii, Bucuresti vezi harta

pret disponibil la cerere

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Nuferilor
Suprafata m2
Etaj 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Ansamblul este situat langa cartierul Militari, zona Apusului - Rosu, si cuprinde 2 blocuri P+3.
Utilitatile existente sunt: apa curenta si canalizare Apanova, fibra optica Digi, gaze naturale si energie electrica. Ansamblul este dotat cu interfon si sistem de supraveghere video, accesul se face cu cartela.
Apartamentele se predau finisate (gresie, faianta, parchet, usi; obiecte sanitare, termice si electrice; centrala termica 24 kw Bosch (5 ani garantie).
Termoizolatia este Austrotherm 10 cm. Tamplaria este Rehau, 5 camere, complet oscilo-batanta, cu feronerie Roto, geam tripan (trei foi de sticla) cu glafuri interioare si exterioare de aluminiu.
Zidurile exterioare si despartitoare intre apartamente sunt din caramida tip Porotherm 25 cm.
Apartamentele de la etajul 3 au fiecare deasupra pod pe toata suprafata (cu acces prin trapa), ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare, oferit gratuit.
Peretii de compartimentare din apartamente sunt din zidarie, bucatariile au geam exterior si unele se pot transforma in open-space. Toate baile au bideu.

> Parc de cateva sute de metri patrati si loc de joaca public pentru copii la 100 m.
> Zona deosebita, linistita, fara cladiri inalte sau comerciale, fara trafic, fara poluare fonica (zona deja construita).
> Loc de parcare gratuit

Finisaje

la alegere

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..