Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament Alba Iulia Apartments Central Bucuresti

Zona Central, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

69,472 € (TVA inclus)

Complexul Alba Iulia 2 este unic printre clădirile moderne ale capitalei datorită formei de litera Y. În complexul Alba Iulia 2 îți poți începe o nouă viață, încărcată de confort și unde toate condițiile îți sunt asigurate pentru un stil de viață armonios. Acesta este complet din toate punctele de vedere, fiind dotat cu apartamente ultramoderne, spațioase, microcentrală termică în fiecare apartament, pereți izolați termic și priveliște plăcută. Este amplasat aproape de centru, de Mall Vitan, cât și de rondul Alba Iulia. La parterul proiectului este un SPA si o Sala de Fitness de ultima generatie. Prețurile promoționale la garsoniere încep de la 33.850 euro și ajung la 43.700 de euro. Apartamentele de 2 camere costă între 64.220 euro și 75.738 euro, iar cele de 3 camere 102.076 euro.

Detalii imobil

Camere 2
Suprafata 69 m2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Detalii preț:

Preț promoțional în cadrul proiectului este 1300 €/m² util (aferent perioadei de construcție), redus de la 1400 €/m² util (aferent construcției finalizate). Prețurile includ TVA 5%.

Ai posibilitatea să achizitionezi loc de parcare și boxa în subteran. Costul unui loc de parcare subterană este de 12.400 € TVA inclus.

Financiar:

Consultanță Financiară adaptată nevoilor tale. Serviciu cu titlu gratuit!

Notă:

Pentru a rezerva o locuinta este necesara achitarea unui avans de 1000€.

Finisaje

finisaje la alegere, incluse în prețcentrală proprie de apartamentcontorizări individualecircuit electric separat pentru Aer Condiționatcompartimentări din cărămidă porotherm (exterior și interior)ai posibilitatea să achiziționezi loc de parcare și boxă în subterantavane înalteferestre mari, camere luminoase

Dotari / Echipari

sală de Fitness prevăută cu SPAapropiat de Zona Decebal, zona cu diverse spații de relaxareizolație exterioară cu polistiren de 10 cmclădirea este dotată cu patru ascensoareimobilul este prevăzut cu interfonușurința cu care se ajunge la Unirii ( un punct important al capitalei)apropierea de mijloacele de transport în comundoi pași până la Mall Vitan, Rond Alba Iulia și Decebal

Promotii / Noutati despre proiect

Prețurile promoționale la garsoniere încep de la 33.850 euro și ajung la 43.700 de euro. Apartamentele de 2 camere costă între 64.220 euro și 75.738 euro, iar cele de 3 camere 102.076 euro.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..