Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Casa Gardena Residence Rahova Bucuresti

Zona Rahova, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

76,000 € (TVA inclus)

* ULTIMA CASA DISPONIBILA*

Aceasta este Faza I a ansamblulu Gardena Residence si cuprinde 6 duplexuri cu 12 unitati locative. Faza II va incepe la sfarsitul anului si va consta in constructia a 2 blocuri cu regim de inaltime p+2+m si a cate 11 apartamente fiecare. La finalul tuturor fazelor de constructie,

Detalii imobil

Camere 4
Adresa web Gardena Residence
Suprafata construita 200 m2
Suprafata utila 107 m2
Suprafata teren 180 m2
Parter
Etaj
Pod
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Se poate achiziona prin Programul Prima Casa, Credit Ipotecar sau cash. Taxa de rezervare este de 1500€, suma care se scade din pretul casei. Comision 0%

Oferim consultanta financiara GRATUITA

Parcare / garaj

Da

Finisaje

Finisajele sunt la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet, usi interior. Se vinde cu obiecte sanitare in bai, centrala termica, calorifere, prize si intrerupatoare, pentru aceasta varianta pretul este de 76.000 Euro cu TVA 5% inclus, pentru varianta nefinisata pretul este de 69.900 Euro cu TVA 5% inclus.

Dotari / Echipari

La parter găsim un hol, living cu ieşire pe terasă, bucătărie închisă şi o baie, iar la etaj avem 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial, hol, baie şi un balcon.  De asemenea, peste etajul 1 este turnată placă, podul este înalt, are o suprafata de 60mp şi poate fi folosit ca spaţiu de depozitare sau poate fi amenajat ca un spaţiu de joacă pentru copii. La exterior vor avea terasă cu pergolă, gazon şi platformă pavată pentru parcare. Terenul liber aferent fiecărei case este aproximativ de 180mp.

Promotii / Noutati despre proiect

Pretul unei case porneste de la 66.000 Euro cu TVA 5% inclus, finisata la cheie.

Pretul apartamentelor porneste de la 41.500 Euro cu TVA 5% inclus pentru un apartament cu 2 camere.


Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..