Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament Zizin Apartments Vitan Bucuresti

Zona Vitan, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

72,553 € (TVA inclus)

Zona rezidențială Vitan-Zizin este potrivită pentru familia ta. Este amplasat într-o zonă liniștită, în apropiere de două stații de metrou: Mihai Bravu și Timpuri Noi. La parter există spații comerciale și în apropiere se află Mall Vitan. Apartamentele din această zonă sunt clădite pentru a-ți facilita stilul de viață. Echipate nu doar cu spații comerciale la parter, dar și cu locuri de parcare în subsol și boxe. Imobilele sunt dotate cu 2 lifturi și cu interfon, dar și contorizare proprie și încălzire prin centrală proprie. Prețul promotional al unei garsoniere începe de la 38.500 și ajunge la 49.570 euro iar prețul promotional al unui apartament de 2 camere pornește de 55.025 euro și poate ajunge la 70.600 de euro.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Zizin Apartments
Suprafata 73 m2
Etaj 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Prețul promotional al unei garsoniere începe de la 38.500 și ajunge la 49.570 euro iar prețul promotional al unui apartament de 2 camere pornește de la 55.025 euro și ajunge la 70.600 de euro.

Ai posibilitatea să achizitionezi loc de parcare și boxa în subteran. Costul unui loc de parcare subterană este de 12.400 € TVA inclus.

Consultanță Financiară adaptată nevoilor tale. Serviciu cu titlu gratuit!

Pentru a rezerva o locuinta este necesara achitarea unui avans de 1000€.

Finisaje

finisaje la alegere, incluse în prețcentrală proprie de apartamentcontorizări individualetavane înaltecompartimentări din cărămidă porotherm (exterior și interior)ai posibilitatea să achiziționezi loc de parcare și boxă în subteranspațioase

Dotari / Echipari

clădirea este dotată cu două ascensoareimobilul este prevăzut cu interfonizolație exterioarădistanța Mall Vitan: 4 minute de mers pe josdistanța metrou: 7 minute de mers pe josamplasat vis-a-vis de Mall Vitan (intrarea din Calea Vitan), pe strada Zizin

Promotii / Noutati despre proiect

Prețul promotional al unei garsoniere începe de la 38.500 și ajunge la 49.570 euro iar prețul promotional al unui apartament de 2 camere pornește de la 55.025 euro și ajunge la 70.600 de euro.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..