Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere tip 5 Theodor Pallady Bucuresti

Zona Theodor Pallady, Bucuresti vezi harta

65,700 € + TVA

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Palladium Residence
Suprafata 87 m2
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Balcoane 1

Detalii plata

1. Surse proprii
2. Credit bancar
3. Transe la dezvoltator

Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu variante flexibile de achiziţionare a locuinţei visate: credite ipotecare standard sau Prima Casă, surse proprii, chiar şi achitarea în tranşe la dezvoltator. Indiferent de varianta aleasă, te asigurăm că vei beneficia de cea mai avantajoasă variantă posibilă. Echipa noastră este formată din specialişti pe acest segment, cu experienţă îndelungată, care colaborează cu succes cu sucursale de bănci dedicate. Acest lucru înseamnă că vom găsi soluţia ta financiară perfectă în cel mai scurt timp.

Finisaje

Apartamentul este complet finisat. Am ales cele mai placute combinatii de gresie si faianta, pentru cele mai variate gusturi. Bucataria este inchisa, pentru cei care prefera acest tip de impartire.

Balconul va ofera spatiul necesar unui rasfat matinal daca doriti sa va savurati cafeaua in aer liber.

Dotari / Echipari

Baia este dotata cu toate obiectele sanitare necesare.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..