Ansamblu Rezidential Palladium Residence

pret disponibil la cerere

Palladium Residence


Bucuresti
Zona: Theodor Pallady
Data demarare: 1 Iulie 2014
Stadiu proiect: finalizat (2 unitati din 8 finalizate)

Fazele proiectului

Proiectul se dezvolta pe mai mutle faze de executie. In acest moment, sunt finalizate 2 dintre cele 8 blocuri ale ansamblului.

Detalii plata

 1. Surse proprii

 2. Credit bancar

3. Transe la dezvoltator (aceasta optiune este disponibila doar pentru anumite tipuri de apartamente)

Parcare

Exista 2 variante de parcare: supraterana si subterana.

Securitate

Pentru ca toti ne dorim sa ne simtim in siguranta, ocrotiti acasa, ne-am asigurat ca incinta este securizata, transformand complexul rezidential intr-un spatiu sigur, in care fiecare locuitor poate sa experimenteze sentimentul de camin.


Spatii pentru uz comun

Complexul rezidential are acces usor si rapid la toate facilitatile de care ai nevoie pentru a te simti relaxat, acasa: spa, gradinita, terenuri de fotbal, tenis, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, zona comerciala, filiale de banci si multe altele.


Alte informatii

Un aspect foarte important de luat în calcul este proximitatea tuturor mijloacelor de transport în comun, ceea ce îți oferă mobilitate și eficientizare a timpului aferent deplasărilor zilnice. Astfel, stația de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), dar și stațiile de tramvai (tramvaiele 23, 27, 40) și de autobuz (autobuzul 246) se află la 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial.

Descrierea zonei

Zona aleasă pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de prietenos la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă completă și extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon și, în curând, Ikea).
Complexul rezidențial are acces ușor și rapid la toate facilitățile necesare pentru a te simți relaxat și răsfățat: spa, grădiniță, terenuri de fotbal, tenis, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zonă comercială, filiale bancare și multe altele.

Magazinuldecase.ro se incarca..