Ansamblu Rezidential GViTown

pret disponibil la cerere

GViTown


Bucuresti
Zona: Mihai Bravu
Data demarare:
Stadiu proiect: in constructie

Descriere ansamblu

Gindi Group iti ofera GViTown – in sfarsit, varianta locuitului modern, in oras; un complex rezidential nou, cu finisaje de exceptie, in inima orasului! Ti-am pus la dispozitie cele mai moderne facilitati pentru un mod nou si eficient de a locui: finisaje elegante pentru spatiile comune, parcare privata pentru rezidenti, lifturi moderne, servicii de paza 24/7 si apartamente cu gradini sau terase.

Descrierea zonei

Facilitati
“Ti-am pus la dispozitie cele mai moderne facilitati pentru un mod nou si eficient de a locui: finisaje elegante pentru spatiile comune, parcare privata pentru rezidenti, lifturi moderne, servicii de paza 24/7 si apartamente cu gradini sau terase.”
 
Puncte de interes
“Si mai mult – acum nu mai e nevoie sa faci drumuri lungi din si catre oras. Te afli in centrul Bucurestiului! Ai toate optiunile la indemana, fie ca vorbim de distractie, shopping sau cumparaturile de zi cu zi. Esti la cativa pasi distanta de Bucuresti Mall, Sun Plaza Mall, Unirea Shopping Center, Kaufland, Auchan, Mr. Bricolage si alte magazine. Pentru un picnic in oras, ture cu bicicleta sau aer curat alaturi de prieteni si familie, ai optiunea Parcului Tineretului sau Stadionul Olimpia.”
 
Localizare Optima
> Strada Vantului, in apropierea intersectiei dintre Soseaua Mihai Bravu si Calea Vitan
> 3 minute distanta de statia de metrou Mihai Bravu
> la doar 5 minute distanta de Piata Unirii
> acces facil la toate zonele orasului datorita pozitionarii centrale, pe inelul principal de circulatie

Magazinuldecase.ro se incarca..