Ansamblu Rezidential Nord Residence

pret disponibil la cerere

Nord Residence


Bucuresti
Zona: Sisesti
Data demarare: 2014
Data finalizare: 2015
Stadiu proiect: finalizat

Descriere ansamblu

Nord Residence este un ansamblu residential localizat in zona de nord a capitalei, in sectorul 1, Sos Gheorghe Ionescu Sisesti nr 325f, intr-o zona linistita, avand acces la toate avantajele unei metropole, dar fara aglomeratia specifica marilor orase. Proiectul se bucura de o pozitie privilegiata fiind amplasat stradal, intr-o zona cu o infrastructura complet noua, beneficiind de: canalizare, alimentare cu apa, retea de gaze, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase. 
Ansamblul este compus din apartamente de 2 si 3 camere, avand un regim de inaltime de S+P+7, totalizand 21 de apartamente si parcari subterane.

Fazele proiectului

Ansamblul Nord Residence cuprinde 21 de apartamente dispuse intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+7E (retras), spatiu A.L.A. (adapost local antiaerian avand pereti din beton armat cu grosimea de 40 cm), parcare subterana, spatii verzi, alei pietonale.

Imobilul construit respecta toate prevederile normativelor in vigoare, structura de rezistenta a ansamblului este alcatuita din grinzi, stalpi din beton armat cu radier general. Betonul folosit este BST 500, iar caramida folosita pentru peretii exteriori si interiori este portanta de tip porotherm.

Imobilul va fi deservit de un lift modern de ultima generatie si va beneficia pe fiecare etaj de spatii tehnice aferente contorizarii individuale.

Accesul in parcarile subterane se face pe baza de telecomanda.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Descrierea zonei

Locatie

Ansamblul Nord Residence  este situat in parta de nord a Capitalei in zona Baneasa, intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa, cu acces imediat la zone si puncte de interes major.

Acces facil:

- catre centru orasului,de asemenea catre Autostrada DN1, cat si catre cele doua aeroporturi ale Capitalei-Baneasa si Otopeni

- catre gradnite,scoli, licee, universitati, clinici medicale, magazine, supermarket

- catre cafenele si restaurantele cochete din Sos Nordului si Parcul Herastrau

Centre comerciale:

-centrul commercial Baneasa Shopping City in cadrul caruia se regasesc branduri de renume, zone de entertainment, locuri de joaca pentru copii, cinema, etc.

-centrul comercial Feeria

-Metro, Selgros

-Bricostore

-Mobexpert

-Carrefour

-Ikea

Mijloace de transport

-205 – spre Gara de Nord

-261 – spre PiataPresei Libere si zona comerciala Baneasa

-112  - spre metrou Pipera

-statia de metrou Straulesti ( in constructie)

Magazinuldecase.ro se incarca..