Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere Apartament 1 (3 camere) Soseaua Nordului Bucuresti

Zona Soseaua Nordului, Bucuresti, an finalizare 2010 vezi harta

chirie: 999 €/luna / luna + TVA de 24 %

Vila Park 1 este un imobil cochet situat la 50m de parcul Herastrau cu Subsol, Demisol Inalt, Hoch-Parter si 2 etaje, al 3-lea etaj fiind retras.


Zona beneficiaza de numeroase facilitati: cea mai mare zona verde a capitalei, arhitectura deosebita, acces rapid catre centrul orasului, scoli, gradinite, cluburi de sport, restaurante elegante, terase, saloane de infrumusetare, sedii de birouri, etc.

Detalii imobil

Camere 3
Plata in avans 2 luni
Garantie 999€
Suprafata 261 m2
Etaj parter
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Dotari / Echipari

Spatiile comune sunt placate cu granit Kashmir White. Gresia, faianta si obiectele sanitare sunt cele mai recente creatii de la Targul de la Bologna. Usile blindate sunt import Italia; parchetul (Bauwerk) triplustratificat este din stejar si lemn exotic (se poate rascheta de 5ori!).

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..