Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ansamblu Rezidential Novum Invest - Lacul Morii 2

Nume dezvoltator: Novum Invest

Comision: 0%

ID ansamblu: 688
Ansamblu Rezidential: Novum Invest - Lacul Morii 2
de la
656 €/m2
(include TVA)

Novum Invest - Lacul Morii 2


Bucuresti
Zona: Militari
Data demarare: 20 August 2018
Data finalizare: 31 Decembrie 2019
Stadiu proiect: finalizat

Descriere ansamblu

De ce sa va alegeti un apartament nou in zona Lacul Morii?

In primul rand, pentru ca aveti o garantie a calitatii. Novum Invest este o companie cu o experienta de peste sapte ani in domeniul imobiliar si un dezvoltator cunoscut in special pentru profesionalism. Printre cele mai populare proiecte de ansambluri rezidentiale puse la dispozitia clientilor Novum sunt cele din Splaiul Independentei . Serviciile de top pe care le oferim clientilor nostri ne fac alegerea potrivita pentru a lasa in mainile noastre alegerea unui camin perfect pentru dumneavoastra si familia pe care ati intemeiat-o.

Un alt motiv pentru care complexul rezidential Lacul Morii este solutia perfecta pentru oricine isi doreste sa aiba o casa noua este siguranta. Cladirile au fost proiectate de experti in domeniu, iar la ridicarea lor s-au folosit tehnologii de ultima generatie, precum si materiale de buna calitate, facandu-le extrem de stabile si rezistente, chiar si in cazul unui dezastru natural. Oricare dintre apartamentele puse la vanzare nu numai ca respecta toate normele impuse de lege si standarde europene de calitate, dar vor oferi viitorilor rezidenti si un plus de confort.

De ce zona Lacul Morii? Deoarece rezidentii complexului pus la dispozitie de Novum Invest se vor bucura nu numai de acces facil la mijloacele de transport in comun si de un drum usor si scurt pana in centru, ci si de mai multa liniste, departe de haosul, zgomotul si poluarea specifice zonelor centrale ale capitalei.

Este o zona in continua dezvoltare, care are o priveliste placuta si numeroase spatii verzi, lucruri care vor imbunatati semnificativ calitatea vietii de zi cu zi. Puteti alege intre mai multe tipuri de apartamente, atat cu 2 camere cat si cu 3 camere, apartamente ce au numeroase avantaje. Sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Atat gresia si faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa.

Acelasi lucru se poate spune si despre instalatiile termice si sanitare, iar daca vreti sa va cumparati un apartament nou la cheie, cu Novum Invest este posibil. In plus, nu vom percepe nici un comision de achizitie, iar pentru apartamentele din zona Lacul Morii avetii numeroase posibilitati de a plati, cum ar fi: creditul Prima Casa, creditul ipotecar sau parteneriatul cu Unicredit Bank , dar si plata cash.

Pentru a afla mai multe informatii despre apartamentele noi de vanzare in ansamblul rezidential Lacul Morii, precum si pentru a putea viziona fotografii, reveniti pe aceasta pagina. Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de alte informatii suplimentare, Novum Invest va sta la dispozitie atat telefonic, la numarul 0730.879.032 / 0722.396.904, cat si prin e-mail, la adresa office@novuminvest.ro. Mutati-va chiar acum in caminul mult visat!

Fazele proiectului

Termen de finalizare - Decembrie 2019

Promotii / Noutati despre proiect

Discount Plata Cash

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Lacul Morii, Uverturii, Virtutii, Militari

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..