Anunturi asemanatoare:

Apartament
Tunari
80.000 €

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Ultima vila de lux tip 1 A din prima faza a proiectului Amber Gardens Tunari Bucuresti

Zona Tunari, Bucuresti vezi harta

264,000 € + TVAÎți dorești o locuință verde de lux, cu un design modern, finisaje de calitate și o grădină generoasă? Sunt confortul, sănătatea și stilul de viață echilibrat importante pentru familia ta? Apreciezi o locuință mai puțin costisitoare pentru că te preocupă în același timp cheltuielile de întreținere, dar și impactul asupra mediului înconjurător?


Descoperă Amber Gardens - primul ansamblu rezidențial de case verzi de lux din România.


Urmând principiile designului bioclimatic și aplicând standardele energetice ale unei „case pasive”,  Amber Gardens atinge astăzi directiva de Eficiență energetică a Uniunii Europene pentru 2020: Consum energetic aproape egal cu zero.În cadrul ansamblului rezidențial Amber Gardens aveți posibilitatea de a alege o locuință pe două nivele, parter + un etaj sau parter + 2 etaje. De asemenea, dimensiunea locuințelor și a grădinilor poate fi personalizată.

http://www.ambergardens.ro/proiect/vila-type-1.html


Detalii imobil

Camere 6
Suprafata construita 300 m2
Suprafata utila 250 m2
Suprafata teren 650 m2
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 3
Birouri 1
Camari 2
Dressinguri 3
Logii 1
Parter
Etaj

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Parcare / garaj

Fiecare locuință Amber Gardens beneficiază de garaj propriu.

Finisaje

Terasele locuințelor Amber Gardens reprezintă o prelungire a locuințelor la exterior și sunt placate în totalitate cu lemn. De asemenea, se pot alege, la cerința clientului și plăci de granit cu încălzire în pardoseală sau alei exterioare cu încălzire prin podea.

Pentru atingerea standardelor de eficiență energetică se folosesc finisaje de lemn pentru o parte din fațadă, profile de aluminiu UF < 0.85 w/m2k și cu geam triplu stratificat Ug = 0.6 w/m2k, sisteme de umbrire fixe pentru ferestrele orientate spre sud, rulouri exterioare metalice mascate și izolate și cu rol de antiefracție, izolație exterioară cu polistiren de 20 cm și izolație cu polistiren de 10 – 15 cm pentru fundație.

Descriere curte

Locuințele Amber Gardens urmăresc principiile designului bioclimatic. Astfel, luând în considerare variabile precum: orientarea, poziția soarelui, direcția vântului, sunt stabilite vegetația din jurul clădirilor, dimensiunea și amplasarea grădinilor. Grădinile sunt largi și au o suprafață între 650m și 1100m. În plus, pentru a spori intimitatea, toate grădinile și ferestrele au fost amplasate spre sud.

 

Astfel, în partea de sud, au fost aleși copaci cu frunze trecătoare, care își pierd frunzele pe parcursul lunilor de iarnă, permițând pătrunderea razelor soarelui, în timp ce, pe parcursul lunilor de vară, frunzișul lor des umbrește. În partea de nord-est, plantele perene protejează c

Dotari / Echipari


Stilul modern al locuințelor Amber Gardens este redat prin folosirea metalului și sticlei, în timp ce materialele naturale, precum lemnul și piatra, imprimă decorului o notă caldă.


Amenajarea interioară păstrează stilul minimalist, modern, de lux, ca și arhitectura generală a casei, adăugând finisaje clasice: pardoseală de lemn masiv de stejar cu grosime de 2 cm, pardoseală de lemn triplustratificat sau placare cu dale de granit natural.


Băile sunt placate cu plăci travertin și sunt dotate cu obiecte sanitare și baterii alese din game de top, și închideri din sticlă securizată pentru cabina de duș.


Se poate opta pentru izolare fonică suplimentară pentru pereții dormitorului matrimonial, uși cu închizători magnetice de 2.1 m înălțime sau 2.65 m înălțime, iar ușa de la intrare poate fi personalizată.


Promotii / Noutati despre proiect

Amber Gardens este primul proiect rezidențial de lux, de dimensiuni mari din Romania, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei "case pasive".

 

Amber Gardens va cuprinde 60 de locuințe verzi de lux, individuale, concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, dezvoltate pe parcursul a 3 ani în zona Otopeni – Tunari, lângă  pădure.

În luna noiembrie 2014 au fost finalizate 6 locuințe. Dintre cele 10 case planificate pentru faza 1, doar 3 mai sunt disponibile. În 2015 vor fi finalizate încă 11 case.

Viitorul proprietar are libertatea de a-și personaliza locuința (numărul dormitoarelor, suprafața, suprafața grădinii etc.)

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..