Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere Aparatorii Patriei Bucuresti

Zona Aparatorii Patriei, Bucuresti vezi harta

60,600 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Codrea Residence
Suprafata 74 m2
Etaj 2
Canalizare
Apa
Electricitate

Detalii plata

Modalitati de plata. Premier Imobiliare va pune la dispozitie modalitati de achzitionare multiple si diverse:

·         Intreaga paleta de credite imobiliare si credite ipotecare de la oricare din bancile comerciale, pentru care oferim consultanta financiara si asistenta completa la formarea, depunerea si aprobarea dosarului de credit, TOTUL GRATUIT;

·         Sistemul de plata prin buy-back imobiliar, marca proprie Premier;

·         Sistemul de rate direct la dezvoltator, pentru cumparatorii carora le lipseste o parte din suma de achitat, si care nu doresc/nu pot sa acceseze un credit de la banca.

Asa cum deja v-am obisnuit, pentru toate platile cu numerar se ofera discount.

Pentru a programa o vizionare sau pentru orice informatii aditionale nu ezitati sa intrati in legatura cu departamentul nostru de vanzari. COMISIONUL LA CUMPARARE ESTE 0%! Pentru mai multe informatii sau programare vizionari, puteti lua legatura cu Managerul de proiect, Iulian Nitu: 0737.500.380

Finisaje

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Compania Premier Imobiliare are placerea sa va prezinte “Codrea  Residence”, un nou ansamblu rezidential amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in Giurgiului – Turnu Magurele.

Noul complex de locuinte colective este format dintr-un singur bloc mixt, cu regim de inaltime demisol, parter + 5 niveluri si  gazduieste 44 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 32,2 mp – 66 mp si preturi cuprinse intre 29.400EUR – 60.600EUR .

Amplasarea este una foarte buna, ansamblul fiind situat in zona Giurgiului – Turnu Magurele, la 150 m de statia de tramvai/RATB (5 statii de tramvai pana la metrou Eroii Revolutiei), in planul 2, ferit de zgomotul cotidian, Acesta este in plina dezvoltare urbanistica, cu acces foarte facil la toate punctele de interes pentru viata de familie. 

 

Promotii / Noutati despre proiect

Toate unitatile locative vor fi predate la stadiul de finisare complet, “la cheie”, finisajele fiind realizate numai cu materiale de calitate. Acestea includ:

·         Placaje ceramice (gresie si fainata) pentru bucatarii si grupurile sanitare;

·         Pardoseli placate cu parchet in dormitoare si sufragerii;

·         Usi de interior celulare, in ton cu pardoseala;

·         Usa metalica de acces, anti-efractie;

·         Zugraveli lavabile;

·         Tavane false Rigips;

·         Prize, intrerupatoare, contoare;

·         Obiecte sanitare moderne in bai;

·         Ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan 4 anotimpuri;

·         Centrala termica de apartament si calorifere (instalatie completa);

Rezervarea din timp va va oferi posibilitatea de a personaliza oricare dintre finisaje, in limita bugetelor negociate.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..