Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere aproape de metrou si de Parcul Tineretului Tineretului Bucuresti

Zona Tineretului, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

pret disponibil la cerere

Apartamentul este foarte bine compartimentat și dispune de o bucătărie închisă. Livingul este spațios având o suprafață de circa 17 mp. Balconul are o suprafață de 5,5 mp și o lățime de 2 mp permițând amplasarea unei măsuțe cu scaune sau a unui șezlong.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web THE PARK Apartments
Suprafata 59 m2
Etaj 4
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Locuințele pot fi achiziționate direct de la dezvoltator (comision 0%). 


Prețul include TVA.


Plata se poate face și prin creditare Prima Casă. 

Finisaje

Finisajele sunt produse de companii italiene şi scandinave, precum Marazzi şi Egger, faimoase la nivel mondial pentru calitatea materialelor şi designul deosebit. Pardoseala aleasă de Hanner are un design atrăgător şi este atât durabilă, cât şi rezistentă la zgârieturi şi infiltraţii de apă.

 

Pentru acest proiect s-au ales ferestre de cea mai înaltă calitate cu geam tripan, cadru de aluminiu, marca Schuco care protejează locuitorii de zgomotul de afară şi previn pierderile de energie. De asemenea, sunt ferestre rezistente in caz de incendiu. Un alt detaliu care diferenţiază The Park de alte proiecte este adăugarea unui strat suplimentar de vată minerală în jurul ferestrelor pentru a evita formarea punţilor termice (spaţii prin care se pierde căldură şi implicit energie, sau prin care pătrunde frigul / căldura de afară).

Dotari / Echipari

Apartamentul este dotat cu centrale Buderus care asigură economii la consumul energetic. Alături de eficienţa energetică superioară a clădirii, centrala contribuie la facturi lunare foarte mici.

De asemenea, aceste centrale sunt compatibile cu soluţia SMART HOUSE. Aplicaţia SMART HOUSE poate fi instalată atât în sistemul de operare Android, cât şi IOS şi permite controlarea climatului din locuinţă direct de pe telefonul mobil! Astfel, se poate programa centrala să pornească sau să se oprească la anumite ore, indiferent de distanţă. 


Spaţiile comune sunt iluminate cu soluţii LED. Diodele emiţătoare de lumină sunt o soluţie eco pentru iluminatul holurilor şi al tuturor spaţiilor publice din THE PARK. În acest fel, factura la întreţinere va fi mai mică, pentru că se reduc costurile comune.

Sistemul de supraveghere video prin camere IP (camere care utilizează Internet Protocol) este prezent în toate spaţiile comune ale clădirii.


Altele: Contor gaz, Apometre, Senzor de fum, Videofon, Wireless


Promotii / Noutati despre proiect

www.thepark.ro

https://www.facebook.com/ThePark.Tineretului?ref=aymt_homepage_panel 

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..