Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament cu patru camere, The Park, Parcul Tineretului, TVA inclus Tineretului Bucuresti

Zona Tineretului, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

120,000 € (TVA inclus)

Apartamentul are bucătărie închisă, trei dormitoare și două băi. Locuința este orientată către nord-est și are o terasă cu o suprafață generoasă de 7,85 mp, ce permite amplasarea unei mese și a unor scaune.Detalii imobil

Camere 4
Adresa web THE PARK Apartments
Suprafata 107.17 mp m2
Etaj 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Locuințele pot fi achiziționate direct de la dezvoltator (comision 0%). 


Prețul include TVA.


Plata se poate face și prin creditare Prima Casă. 

Finisaje

Finisajele sunt produse de companii italiene şi scandinave, precum Marazzi şi Tarkett, faimoase la nivel mondial pentru calitatea materialelor şi designul deosebit. Pardoseala aleasă de Hanner are un design atrăgător şi este atât durabilă, cât şi rezistentă la zgârieturi şi infiltraţii de apă.

 

Pentru acest proiect s-au ales ferestre de cea mai înaltă calitate cu geam tripan, care protejează locuitorii de zgomotul de afară şi previn pierderile de energie. Un alt detaliu care diferenţiază The Park de alte proiecte este adăugarea unui strat suplimentar de vată minerală în jurul ferestrelor pentru a evita formarea punţilor termice (spaţii prin care se pierde căldură şi implicit energie, sau prin care pătrunde frigul / căldura de afară).

Dotari / Echipari

Apartamentul este dotat cu centrale prin condensaţie Viessmann care asigură economii de până la 35% la consumul energetic, pentru că utilizează căldura vaporilor din gazele arse eliminate pentru pre-încălzirea apei reci care intră în boiler. Acest lucru, alături de eficienţa energetică superioară a clădirii, contribuie la facturi lunare foarte mici.

De asemenea, aceste centrale sunt compatibile cu soluţia SMART HOUSE. Aplicaţia SMART HOUSE poate fi instalată atât în sistemul de operare Android, cât şi IOS şi permite controlarea climatului din locuinţă direct de pe telefonul mobil! Astfel, se poate programa centrala să pornească sau să se oprească la anumite ore, indiferent de distanţă. 


Spaţiile comune sunt iluminate cu soluţii LED. Diodele emiţătoare de lumină sunt o soluţie eco pentru iluminatul holurilor şi al tuturor spaţiilor publice din THE PARK. În acest fel, factura la întreţinere va fi mai mică, pentru că se reduc costurile comune.

Sistemul de supraveghere video prin camere IP (camere care utilizează Internet Protocol) este prezent în toate spaţiile comune ale clădirii.


Altele: Contor gaz, Apometre, Senzor de fum, Videofon, Wireless


Alte spații utile: Posibilitatea de a achiziționa o boxă generoasă la subsol, construită din blocuri de zidărie YTONG Design. 

Promotii / Noutati despre proiect

www.thepark.ro

http://thepark.ro/news/

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..